Промиана в оборотите при пуснати авариини светлини!
Started by Straff, 03 Nov 2007 - 01:09:08
3 replies to this topic
Posted 03 November 2007 - 01:09
Здравеите аз се оглеждах и пак реших да пиша дано не стана нахален де
)).Когато колата ми е на обороти(170 дизел)и пусна авариините светлини усещам една промиана в оборотите после осазнах 4е какавто и източник на енергиа да пусна оборотите се промениат.Викам си това e..
акумолатора е сменен и амперажат не отговариа,но чета тук един испански форум и говориат за хлабав ремак че давало влиание??защото се натоварвал генератора маи ..много логика не намирам ама мoже де...Ниакои компетентен в този случаи??
Posted 03 November 2007 - 11:24
Опитай се да уточниш как се променят оборотите на празен ход?
Спад ли се получава,.... или се променят през определен период от време?
Ако се променят периодично,...и го оприличаваш на "Лаене",....не търси причината в ремъка и прилежащите му въртящи се агрегати!
По-добре иди на диагностика на двигателя,..за да се уточни как се променя налягането на CDI и моментното количество гориво,..при натоварване с консуматори!
Вероятно имаш лоши връзки по захранването или повреда свързана с управлението на двигателната електроника!
Успех!
Спад ли се получава,.... или се променят през определен период от време?
Ако се променят периодично,...и го оприличаваш на "Лаене",....не търси причината в ремъка и прилежащите му въртящи се агрегати!
По-добре иди на диагностика на двигателя,..за да се уточни как се променя налягането на CDI и моментното количество гориво,..при натоварване с консуматори!
Вероятно имаш лоши връзки по захранването или повреда свързана с управлението на двигателната електроника!
Успех!
Posted 03 November 2007 - 18:49
Благодаря LYNUX ..
значи да uточниа оборотите спадат и се усеща като едно леко натоварване..(примерно при авариини светлини при всиако светване оборотите намалиат ако вклиуча ниаколко консуматора при мигане на авариините спада се усеща повече..иначе само фарове мримерно се усеща едно леко тормозене но ниама промиана в оборотите незнам да ли си ме разбрал ..Как мислиш може ли да е нещо по леко от парвата диагноза коиато ми постави че взех да се плаша баиа ще има за плащане..
Posted 03 November 2007 - 21:51
много добре си го описал,..разбрах те веднага!
Потърси помощ от добър елтехник.//да ти замери захранването към ел.блок на мотора/преходната букса долу до акумулатора/,...и напрежението на заряд и тока на заряд при включени повече от един консуматори!
Успех!
Потърси помощ от добър елтехник.//да ти замери захранването към ел.блок на мотора/преходната букса долу до акумулатора/,...и напрежението на заряд и тока на заряд при включени повече от един консуматори!
Успех!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users