P.P. Ще бъда кратък щото ако някой е сменял оригинален лагер задна главина на W124 комби знае как се чувствам след 7-8 часа жестока битка. Та първо и най-вече всичко е въпрос на предпочитания и възможности. Очиларката е с класи по-добра ако гледаш екстрите - да, всичко е на копче и само свирка не прави, двигателите са ново поколение и са по-икономични, но това е едната страна на монетата. Трудно мога да се съглася че очиларката вози по-добре или е по-стабилна на шосето, но че са по-скъпи поддръжката и частите й е ясно и без коментар. Освен това има страшно много електроника а за мен това е един огромен минус. После - цените на двата модела са близки, а имат разлика в годините - защо? И относно външния вид ако са една до друга - едната е модел 93 а другата 85 но стойката и начина по който изглеждат и се движат не могат да се сравняват - 124 е с изчистени линий и изглежда някак по-тежка и масивна. Е, това си е мое мнение, а нали знаеш - :разни хора, разни идеали: и :всеки луд си има номер: а моя е тоя - W124!!! Та това имах предвид като плюсове и минуси, а на теб каквото ти е на сърце това да бъде и каквото и да вземеш - УСПЕХ!!!Преди 3-4 часа се скъсах от писане ама май е станала някаква грешка и не е излязло тук. Утре ще се постарая да го напиша пак щом ми остане време че имам да слагам заден лагер на моето слънце и вероятно ще съм готов ранния следобед.
w124-info
Започната от zhivko, 01 ное 2007 - 21:47:33
15 мнения по тази тема
Публикувано 08 ноември 2007 - 00:35
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни