имам предни подложки 4-ки и задни 2-ки за очиларка, ако някой се интересува. моята е с 1-ци отпред и 2-ки отзад и стои много добре без да е много нискаТова са пълни глупости с разянето на пружините а още по голяма простотия е това с "транспортната лента". Мерцедес предлагат 4 различни размера подложки за всеки модел а вие сте тръгнали да режете и да се занимавате с цигански изпълнения.
Подложки за пружини
Започната от lameh, 01 ное 2007 - 09:06:19
19 мнения по тази тема
Публикувано 04 ноември 2007 - 11:04
Публикувано 04 ноември 2007 - 19:01
ми добре де дай идея тогава 4е иначе няма такъв грозник все едно ще излитамТова са пълни глупости с разянето на пружините а още по голяма простотия е това с "транспортната лента". Мерцедес предлагат 4 различни размера подложки за всеки модел а вие сте тръгнали да режете и да се занимавате с цигански изпълнения.
Публикувано 04 ноември 2007 - 19:14
Това са пълни глупости с разянето на пружините а още по голяма простотия е това с "транспортната лента". Мерцедес предлагат 4 различни размера подложки за всеки модел а вие сте тръгнали да режете и да се занимавате с цигански изпълнения.
Е ама ще видим кое повече ще изкара, транспортната лента или твоите мерцедесови
Публикувано 04 ноември 2007 - 19:19
ми добре де дай идея тогава 4е иначе няма такъв грозник все едно ще излитам
Трябва да видиш дали не е сложено нещо че да ти е толкова вдигната колата или ако пружините са по високи да търсиш направо от някоя ударена 124-ка с нормално окачване пружините или виж подложките какви са ти.
Публикувано 04 ноември 2007 - 19:20
Е ама ще видим кое повече ще изкара, транспортната лента или твоите мерцедесови
Стига бе това да не са накладки че да им се износва нещо, не съм виждал изхабени от каране подложки.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни