Къде се намира компютъра или комутатора на Ц 180 1999 гвъпросче
Започната от Stefanenev, 25 окт 2007 - 16:59:11
19 мнения по тази тема
Публикувано 25 октомври 2007 - 16:59
Да попитам знаели някой къде се намира компютъра или комутатора на Ц 180 1999 г гледах под резервоара на водата има едно кръгло нещо ама то ми прилича на сирената на алармата колата има климатик
Публикувано 25 октомври 2007 - 18:22
под резервоара за измиващата течност на чистачките,....Да попитам знаели някой къде се намира компютъра или комутатора на Ц 180 1999 г гледах под резервоара на водата има едно кръгло нещо ама то ми прилича на сирената на алармата колата има климатик
Публикувано 25 октомври 2007 - 19:00
Хич не казвайте къде се намира.Знаете какво се случва с тая джаджа...под резервоара за измиващата течност на чистачките,....
Публикувано 25 октомври 2007 - 19:08
Що бе,...виж как я търси човека,...може да е решил да тури некоя бомба там!
Публикувано 25 октомври 2007 - 20:36
даа бомба ше слага, на такива току що регистрирани и питащи: "къде е комутатора" , "как се свалят широките лайсни на 124" , а па един имаше "как да запаля 124 без ключ, че го загубих, а има вграден имобилайзер" и те всичките с по 1, 2 коментара. такава инфо се издава на утвърден член на форума, НА ЛИЧНО съобщение!! или като е нов, да дойде на сбирките и там ше обясниме
Публикувано 26 октомври 2007 - 13:46
И каде са ви сбирките
Публикувано 26 октомври 2007 - 13:48
под резервоара за измиващата течност на чистачките,....
няма нищо там
Публикувано 26 октомври 2007 - 13:55
Къде е кръжока "Сръчни ръце"?..
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 26 октомври 2007 - 14:09
А с каква дирекция ти е колата? Лява? Дясна?Да попитам знаели някой къде се намира компютъра или комутатора на Ц 180 1999 г гледах под резервоара на водата има едно кръгло нещо ама то ми прилича на сирената на алармата колата има климатик
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
Мерседес Йелинек
Мерседес Йелинек
Публикувано 26 октомври 2007 - 17:15
по новите модели нямат комутатори имат само компютри а тои е-като застанеш пред колата на отворен капак от лявата страна в края т.е. ако ако гледаме за начало фаровете-където стоят на 124-ките акумолаторите-под един черен капак
Публикувано 26 октомври 2007 - 17:16
Публикувано 26 октомври 2007 - 17:18
по новите модели нямат комутатори имат само компютри а тои е-като застанеш пред колата на отворен капак от лявата страна в края т.е. ако ако гледаме за начало фаровете-където стоят на 124-ките акумолаторите-под един черен капак
Публикувано 26 октомври 2007 - 18:51
Да се не начудиш на някои хора!?Не знаят къде се намира комутатора,пък ще го ремонтират?А може пък да могат да отремонтират,но само им трябва да го намерят?Да попитам знаели някой къде се намира компютъра или комутатора на Ц 180 1999 г гледах под резервоара на водата има едно кръгло нещо ама то ми прилича на сирената на алармата колата има климатик
Много ми е чудно като разбереш къде се намира какво ще предприемеш...?
А и по други теми,като започне някои да пита "нещо ми трака".Ама не поглежда,не пипа и не ходи при специалист,а иска някои да гадае.
Някои работи не ги разбирам,ама не питам така ами ходя при хора които разбират.Какво мислите не съм ли прав.
Публикувано 26 октомври 2007 - 19:34
Да се не начудиш на някои хора!?Не знаят къде се намира комутатора,пък ще го ремонтират?А може пък да могат да отремонтират,но само им трябва да го намерят?
Много ми е чудно като разбереш къде се намира какво ще предприемеш...?
А и по други теми,като започне някои да пита "нещо ми трака".Ама не поглежда,не пипа и не ходи при специалист,а иска някои да гадае.
Някои работи не ги разбирам,ама не питам така ами ходя при хора които разбират.Какво мислите не съм ли прав.
Ако примерно са далечко от специалисти и времето ги притиска а нищичко незнаят къде е и що е..
Незнам кое е правилно и кое не
На мен ПИЧОВЕТЕ ми помогнаха неимоверно много и на време ако не бяха те -колата щеше де виси някъде(сервиз) неопределено време и щях да се разбия неимоверно финансово
60лв/час не го забравяй и това
Много съм благодарен на тия хора от форума , че са търпеливи и четат тези глупости като-къде е крушката на фара и тн.и повтарят с великотърпение докато не разбереш нещо
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 02 ноември 2007 - 15:30
Kupih si Mercedesa predi mesec i cheta iz foruma za obezopasqwane na komutartora i za tova pitam
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни