Кожен салон
Започната от Ta4kata, 22 окт 2007 - 21:47:13
127 мнения по тази тема
Публикувано 23 октомври 2007 - 18:40
Днес си взех оригинален Mercedes спрей/пяна за почистване на кожа и го пробвах с една кърпа и много добре почиства. Като се пръска излиза пяна и се надува и после с кърпа минавам където съм пръснал и доста мръсотия излезе от местата където пробвах, утре целия салон ще го почистя.
Публикувано 23 октомври 2007 - 18:46
top,
Къде го намери и колко пари даде
Само почиства ли или и напоява с нещо кожата да не съхне(както пишат пичовете нагоре по темата)
Само почиства ли или и напоява с нещо кожата да не съхне(както пишат пичовете нагоре по темата)
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 23 октомври 2007 - 18:50
top,
От Ивайджет го взех - 28лв., видях го на витрината им и реших да го пробвам. Незнам дали е само почистващ или има и подхранващи свойства, единствено пише "Leather care foam" и също че има антистатично действие, на мен по скоро ми се струва че е почистващ.
Публикувано 23 октомври 2007 - 18:54
Разбрах
28лв са добра цена за хубаво почистване ама за другите екстри ми се струва сравнително евтино
(така мисля)
Благодарско ПИЧ
28лв са добра цена за хубаво почистване ама за другите екстри ми се струва сравнително евтино
(така мисля)
Благодарско ПИЧ
Публикувано 24 октомври 2007 - 08:53
Ти почисти първо с това, пък после му направи един масаж с кремче да видиш камо резултата
Публикувано 24 октомври 2007 - 16:17
И не слагай много от кремчето,номера е да попие в кожата,а не да се лизгаш по завоите.
.
Публикувано 24 октомври 2007 - 16:29
Знам как се прави всичко. На предишната ми S класа почти всяка седмица се занимавах с кожения салон.
Публикувано 24 октомври 2007 - 16:50
Мераклия значи. Черен ли е салона?Ако е светъл пусни 2-3 снимки как чисти това,на черно няма голям смисъл освен,че омекотява кожата.
.
Публикувано 24 октомври 2007 - 17:50
И не слагай много от кремчето,номера е да попие в кожата,а не да се лизгаш по завоите.
Да бе наясно съм, но става супер пекичка и мирише вътре много яко
Публикувано 24 октомври 2007 - 18:00
Аз да си кажа де.Истината е това което ТОП пише - РЕДОВНО,а не сега една шепа крем и ПУЦАИ КУМЕЕЕЕЕ.Леко и редовно да те радва,същото важи за таблото,за вратите,уплътненията с глицерин да не ги отлепяш зимата,смазване ключалки..............нова тема иска,новаааа,тук само кожата.
.
Публикувано 24 октомври 2007 - 18:15
Аз да си кажа де.Истината е това което ТОП пише - РЕДОВНО,а не сега една шепа крем и ПУЦАИ КУМЕЕЕЕЕ.Леко и редовно да те радва,същото важи за таблото,за вратите,уплътненията с глицерин да не ги отлепяш зимата,смазване ключалки..............нова тема иска,новаааа,тук само кожата.
Еми давай де, ти си пример за подръжание в тази част
Публикувано 25 октомври 2007 - 03:04
Е ако не ви е срам човек живеещ в пустинята да пуска теми ПОДГОТОВКА ЗА ЗИМАТА............ше ви пусна,колко му е.
.
Публикувано 25 октомври 2007 - 21:31
AaaaИ не слагай много от кремчето,номера е да попие в кожата,а не да се лизгаш по завоите.
Аз запиням яко с ноги у дюшамето
Шегувам се ама ме палите яко
Досега на кола не съм правил такива фрикции
Май съм си мърляч малко
Той и veni ме запали с тавана и тия меките части ама се скапа времето за съхнене
Тия дни като ми остане време ще оипитам поне с кожите
Благодаря ПИЧОВЕ
Публикувано 25 октомври 2007 - 21:44
Малко ме е срам ма пусни нещо ако не те тормозяЕ ако не ви е срам човек живеещ в пустинята да пуска теми ПОДГОТОВКА ЗА ЗИМАТА............ше ви пусна,колко му е.
Нещо покрай този форум усещам че ставам по-разумен тип и каточели почнах да ценя готиното(между нас да си остане)
Благодарско ПИЧОВЕ
Публикувано 26 октомври 2007 - 11:34
И на мен ми предстои една такава манипулация но едно парченце кожа в една кола ме озадачи на него пи6е6е да не се третира кожата с нищо мазно от рода на лустро ии кремове съдържащи някакви мазнини щото се нару6авала цялостта на не знам си кьв слой това бе6е заводска табелка на един чисто нов Кадилак прикачена към подглавника на предната седалка относно кожения салон и се чудех какво да правя щото и аз не съм много доволен от препаратите които уж са за умекотяване ина4е за по4истване има готини препарати но за след това се 4удя какво да правя защото и аз мислех с кремче ама сега на съм сигурен та какво е ва6ето мнение убедени ли сте 4е няма да навреди ?
W211-Avantgarde
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни