За всичко е винонен гадния "лесбиец" Алонсо

на дали в историята на отборните раздори е имало по-гадни развръзки - тази беше такава за Макларън.
Ако някой тука си мисли, че Мерцедес е отбора - нещо не е в час и да не се изцепва прибързано!
Впрочем да припомням древната приказка "Давама се карат - Трети печели" вече няма смисъл.
И тука няма "гадни фераристи"

а фенове на този или онзи пилот - аз съм такъв! Питате ли ме какво ми беше когато ШУМИ и ХАКИНЕН бяха на пистата - по-добре недейте!
"Нема...нема на тоз белий свет
по-юбаво шофьорче от финдланче"
Айсмен си спечели заслужено - ФАКТ !
ХАМИЛТЪН претовари двигателя, изтърва си нервите след като Алонсо го скъса на 1вия завой още - ФАКТ ! впрочем двигателя не си променя режима от бокса чрез някаква радио или дистанционна комуникация, а само и единствено от пилота в болида - има 5 режима, които може да си избере - такъв е софтуерът и правилата в Ф1. Добре, че не загасна тоя двигател и той си рестартира системата наново и както видяхте показа страхотно каране от 18ти стана 7ми. Страхотен пилот е тоя новобранец и ще има бъдеще , уверен съм.
Сега разбирате ли защо станаха издънките с него в КИТАЙ - еми новобранецът си е новобранец и това си е!
Да ама тия 2 новобрански грешки направиха страхотния спектакъл. Кой досега е стигал на 1 точка след шампиона още от първата си година във Ф1 ???
- той - ЛЮИС ХАМИЛТЪН !
А пука ли ви изобщо какво му е на ФИЛИПЕ МАСА - невероятна личност , раздаде се за отбора - пълна противоположност на егоиста Алонсо.
ФИЛИПЕ стисна зъби и спря ударите на сърцето си заради титлата на Айсмен ! Колко могат да го направят - и все на бразилци се случва (Баричело за Шумахер го правеше също)
За да бъдеш велик в този спорт трябва да си добър шофьор като финландец и да имаш сърце на бразилец !!!
Впрочем имаше един такъв, но той сега е на небето , само дето не беше роден на север , казваше се АИРТОН и ги мачкаше като мравки.....ама тва е друга история!
Сега заповядайте
на гости на КИМИ