Искам да се извиня
Започната от skoti, 15 апр 2006 - 20:15:17
10 мнения по тази тема
Публикувано 15 април 2006 - 20:15
Искам да се извиня на всички присътващи на днещната среща, че така внезапно си тръгнах, без да кажа " чао " , но когато си семеен и с малко дете се случват такива неща
Разкажете , как протече в бирарията и какво се реши по отношение на клуба , абе всичко без да пропускате подробности )
Разкажете , как протече в бирарията и какво се реши по отношение на клуба , абе всичко без да пропускате подробности )
Публикувано 15 април 2006 - 20:22
ами ти до кога беше там?до преди да влезнем в бирарията ли?
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 16 април 2006 - 12:51
Точно като тръгвахме за бирарията и жената звънна по тел. и ме зарадва неприятноами ти до кога беше там?до преди да влезнем в бирарията ли?
Публикувано 16 април 2006 - 13:10
ами много важна работа свършихме но ще оставя на председателя или някой друг от упавителния съвет да обяснят на тези който по една или друга причина не присъатваха какво се случи на срещата и какво ще се случва от сега нататък с клуба
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 16 април 2006 - 13:17
Надявам се не е бил толкова неприятен повода да се приберешТочно като тръгвахме за бирарията и жената звънна по тел. и ме зарадва неприятноами ти до кога беше там?до преди да влезнем в бирарията ли?
Изпусна да станеш офицялен член на клуба или негов Прецедател и да се запознаеш с всички пичове
Публикувано 17 април 2006 - 15:42
Искам да си запазя правото да стана официялен член на клуба за другия пътИзпусна да станеш офицялен член на клуба или негов Прецедател и да се запознаеш с всички пичове
Публикувано 17 април 2006 - 17:25
Абе тука никой не се похвали, че е прдседател, зам. председател, член на УС и т.н. Много сте скронмиНадявам се не е бил толкова неприятен повода да се прибереш
Точно като тръгвахме за бирарията и жената звънна по тел. и ме зарадва неприятноами ти до кога беше там?до преди да влезнем в бирарията ли?
Изпусна да станеш офицялен член на клуба или негов Прецедател и да се запознаеш с всички пичове
П.П. Някой няма ли все пак да каже как се става член на любимия нефутболен клуб :P И колко е членския внос.
Публикувано 17 април 2006 - 18:03
А моля моля ето темата ТУК ЦЪК Членския внос е символичен 5 лева встъпителна вноска и 20 лева годишна вноска.Абе тука никой не се похвали, че е прдседател, зам. председател, член на УС и т.н. Много сте скронми
Надявам се не е бил толкова неприятен повода да се прибереш
П.П. Някой няма ли все пак да каже как се става член на любимия нефутболен клуб :P И колко е членския внос.
Публикувано 17 април 2006 - 18:34
Извинявай, не съм го видял това. Все пак как може да се стане член- на някоя от следващите сбирки ли?
Публикувано 17 април 2006 - 18:39
Ще има специална тема съвсем скороИзвинявай, не съм го видял това. Все пак как може да се стане член- на някоя от следващите сбирки ли?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни