Разкажете , как протече в бирарията и какво се реши по отношение на клуба , абе всичко

Публикувано 15 април 2006 - 20:15
Публикувано 15 април 2006 - 20:22
Публикувано 16 април 2006 - 12:51
Точно като тръгвахме за бирарията и жената звънна по тел. и ме зарадваами ти до кога беше там?до преди да влезнем в бирарията ли?
Публикувано 16 април 2006 - 13:10
Публикувано 16 април 2006 - 13:17
Надявам се не е бил толкова неприятен повода да се приберешТочно като тръгвахме за бирарията и жената звънна по тел. и ме зарадваами ти до кога беше там?до преди да влезнем в бирарията ли?
неприятно
Публикувано 17 април 2006 - 15:42
Искам да си запазя правото да стана официялен член на клуба за другия пътИзпусна да станеш офицялен член на клуба или негов Прецедател и да се запознаеш с всички пичове
Публикувано 17 април 2006 - 17:25
Абе тука никой не се похвали, че е прдседател, зам. председател, член на УС и т.н. Много сте скронмиНадявам се не е бил толкова неприятен повода да се прибереш
Точно като тръгвахме за бирарията и жената звънна по тел. и ме зарадваами ти до кога беше там?до преди да влезнем в бирарията ли?
неприятно
![]()
Изпусна да станеш офицялен член на клуба или негов Прецедател и да се запознаеш с всички пичове![]()
Публикувано 17 април 2006 - 18:03
А моля моля ето темата ТУК ЦЪК Членския внос е символичен 5 лева встъпителна вноска и 20 лева годишна вноска.Абе тука никой не се похвали, че е прдседател, зам. председател, член на УС и т.н. Много сте скронми
Надявам се не е бил толкова неприятен повода да се прибереш
неприятно
![]()
Изпусна да станеш офицялен член на клуба или негов Прецедател и да се запознаеш с всички пичове![]()
![]()
П.П. Някой няма ли все пак да каже как се става член на любимия нефутболен клуб :P И колко е членския внос.
Публикувано 17 април 2006 - 18:34
Публикувано 17 април 2006 - 18:39
Ще има специална тема съвсем скороИзвинявай, не съм го видял това. Все пак как може да се стане член- на някоя от следващите сбирки ли?
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни