Mercedes C-Classe Цена
Започната от Божидар, 18 окт 2007 - 14:49:44
27 мнения по тази тема
Публикувано 18 октомври 2007 - 14:49
здр. мисля че си промених решението от Е класа на С класа ама искам да попитам дали ще се намери С класа 2001 очеларка!
за около 20000лв поразпитах и ми казаха че имало и ако можете да ми кажете нещо по въпроса ще е супер
за около 20000лв поразпитах и ми казаха че имало и ако можете да ми кажете нещо по въпроса ще е супер
Публикувано 18 октомври 2007 - 15:07
Това тук видя ли го?здр. мисля че си промених решението от Е класа на С класа ама искам да попитам дали ще се намери С класа 2001 очеларка!
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Публикувано 18 октомври 2007 - 15:10
това няма нищо общо с това което питам...
Публикувано 18 октомври 2007 - 15:17
здр. мисля че си промених решението от Е класа на С класа ама искам да попитам дали ще се намери С класа 2001 очеларка!
Виж всичко има, въпросът е дали си струва... Не може кола на 20.000 км за 5000 лв на 5 години, нали? а всеки това търси е затова доста хора изпищяват... Казвам кола въобще, не МБ ...
За да се ориентираш за цените отвори mobile.de ще получиш някаква представа каква е офертната цена на дадена кола - Цетка в твоя случай, на еди-коло си километра. Обръщай внимание ако може да е частна обява, но и тези от автокъщите са меродавни, там рядко лъжат черно набяло, че после много боли, можеш да ги осъдиш, че са те подвели... Та, като си съставиш тази представа, свали около 10-15 процента защото у нас колите са главно от Италия, а там са мърлячи, техническите им прегледи са като нашите, мафиоти и т.н. и стандарта им е по-нисък и е по-евтино... и стигаш до една цифра в евро за кола на толкова години и толкова километри. Е, отвори после българското Мобиле или се разходи по автокъщите и ще видиш за какви измами става въпрос... Всички МБ у нас или 80 % са на 120-150 хиляди... Обзалагам се, че 90 % са на над 300 ако не и отгоре...
Така че, ако искаш да се ориентираш това е един от начините.
Ама ще кажеш - кво от това.. Е, поне няма да се щувстваш прецакан... Истината е, че е късмет да попаднеш на читава кола, каквато и да е тя. И танк да дадеш на мърлиото, ще му разкаже играта, рано или късно..... Просто трябва да си отваряш очите какво купуваш и да имаш късмет, пак казвам, щото може за 20 бона да вземеш читава цетка 2001, а може и за 30 да се нахендриш здраво...
Все пак, защо държиш да вземеш 2001, по- разумно е ако е 2000, старото купе но същия мотор - има такива, там не плащаш премия за рестайлинга, но все пак очиларката е с друго излъчване... Всеки си знае..
Публикувано 18 октомври 2007 - 15:23
еми значи искам да е от новата маска да знам че сичко е на късмет така си е ама като цяло ме интерасуваше дали ще се намери Благодаря ти много )))
значи може и да успея да си намеря до 20000ЛВ
а за километрите знам неможе Мерцедес да е на 100000 това ми е ясно и не обръщам внимание на километрите изобщо
значи може и да успея да си намеря до 20000ЛВ
а за километрите знам неможе Мерцедес да е на 100000 това ми е ясно и не обръщам внимание на километрите изобщо
Публикувано 18 октомври 2007 - 15:26
Добре щом няма нищо общо - препратих ти го да видиш, че има и за 16000лв. ама щом искаш 20 да дадештова няма нищо общо с това което питам...
А относно въпроса ти за съвети и препоръки - сигурен бях, че някой ще пише (а то така и стана)
Айде успех и със здраве
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Публикувано 18 октомври 2007 - 15:27
мерси
Публикувано 18 октомври 2007 - 15:33
Виж, аз лятото доста рових, под 12000 евро имаше само катастрофирали (може леко, наистина) или с някакъв проблем, говоря пом немските сайтове, италианските не съм гледал, исках немска, в карайна сметка колата, която взех е френска, но от тук и е друга история, с две думи имах късмет да взема кола на километри като едногодишна, пак 2001 год, за парите които струва 7 годишната , но това е вероятност пет нули едно след десетичния знак, просто имах късмет, това е. Та за читава цетка поне според мен - поне 25 бона, дори дали да не приготвиш и малко повече... Абе 12-15 евра, мисля... И то пак казвам, виж как да ти я изберат, щото може и за 8 евра да се вземе бившо такси или наводнявана или какво ли още не и после лъжат като цигани и хората пищят. А не е Опел да го смениш половината за 1000 лв...
Публикувано 19 октомври 2007 - 09:51
каква е тази премия?
Публикувано 19 октомври 2007 - 10:51
Искам да кажа, че като излезе нов модел, както в случая преминаването от 202 към 203, както и при фейслифта в края на 2003-та когато изкарват новите мотори на 203-ката - 220 цди го правят 150 от 143 коня, слагат мотора от амг-то 320 кс на цедката, ксенона, 16-те цола серийно, голямата навигация и новия вид на климатроника - с големите врътки и други козметики, та в тези моменти има период, когато на старото купе монтират новия мотор, като качествата са не същите, но подобни, все пак политиката е да се продаде всичко, нали. Е, това имам предвид - като се сменя модела, обикновено хората се стремят да продадат стария и да купят новия, тогава старият е изгодно да се вземе. И това наричам премия за фейслифта - особено важи за случая 2004 год - практически няколко месеца разлика в датата на производството оскъпява колата доста, а особена разлика няма - е, ако няколко коня или ксенона е от голямо значение - всеки си решава. Това донякъде важи и за сравнението 202-203, макар там да има голяма разлика - и концепция и кормилно предаване и окачване и мотор - 125 коня срещу 143 на 203-ката, но разликата в цената е поне 3 000 евро - добра 202 2000 год. в германия може да се намери за 8-10 бона, докато 203-ката няколко месеца по-късно е минимум 12...
Това имам предвид.
Това имам предвид.
Публикувано 19 октомври 2007 - 11:24
Sега се загледах по-подробно в Мобилето, немското, всъщност обявата за 202 с мотор 143 коня май е нещо сбъркана... Единствена е, така че нищо чудно да те подвеждам и да няма такива - старо купе и нов мотор. явно 202-ката си е 125 коня а 203-ката 143 и 150...
Публикувано 19 октомври 2007 - 11:34
за 20 000левчета няма начин да намериш читава т.е. да не е съдрана от каране или да не е удряна, но ако това не те притеснява действай
иначе си приготви поне 25к
иначе си приготви поне 25к
Публикувано 20 октомври 2007 - 14:46
еми значи намерих една 2002 година ц200 116 коня комби дизел...
цената й е 22500 лева
на 107000 км и там бая екстри
оба4е си мисля защото имам информация че
да утоня обявата е написана от април месец
и все още не е продадена а цената и е добра
но си мисля че ако му кажа давам си жеднага 20000 левчета може и да я даде защото се е застояла на снимките не виждам да й има нещо говорел съм с тоз на четири очи и казва че и няма нищо обаче в момента е изместена в Силистра и се чудя дали да отида да я видя ще взема един приятел който разбира много от коли да си каже мнение на двигател и така
вие какво ще кажете за цената възможно ли е да й има нещо?
варно че в моя град рядко се купуват мерцедеси защото малко градче и повечето взимат за по 4-5000 лева и нз
учудвам се че цената е хубава и самата цедка е хубава а стои от април и не е купена...
цената й е 22500 лева
на 107000 км и там бая екстри
оба4е си мисля защото имам информация че
да утоня обявата е написана от април месец
и все още не е продадена а цената и е добра
но си мисля че ако му кажа давам си жеднага 20000 левчета може и да я даде защото се е застояла на снимките не виждам да й има нещо говорел съм с тоз на четири очи и казва че и няма нищо обаче в момента е изместена в Силистра и се чудя дали да отида да я видя ще взема един приятел който разбира много от коли да си каже мнение на двигател и така
вие какво ще кажете за цената възможно ли е да й има нещо?
варно че в моя град рядко се купуват мерцедеси защото малко градче и повечето взимат за по 4-5000 лева и нз
учудвам се че цената е хубава и самата цедка е хубава а стои от април и не е купена...
Публикувано 20 октомври 2007 - 16:34
Ако е на тия километри колата я взимай,но мен все ме съмнява като видя дизел на под 150 000.
.
Публикувано 20 октомври 2007 - 18:19
е аз няма как да разбера реалните толкова са а дал иса реални може и случаино да са реални нз хаха ;]
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни