Зравейте колеги-имам едно питане!Как се разглобява дасното огледало на 124-ка.От известно време започна да върви трудно и предполагам че има нужда от малко профилактита,но нещо се опъва с разглобяването.Предварително благодаря!!!
Дясно огледало на 124
Started by velibg, 12 Oct 2007 - 12:21:38
1 reply to this topic
Posted 12 October 2007 - 14:00
Здравей, братле! Мога да ти кажа за лявото, но предполагам,че и дясното е по същия начин. Моето ляво 1 джигит с голф 3 ми го отнесе край Сливен (разминахме се на 1 огледало разстояние) но за радост като спрях и си събрах частите бяха останали здрави. Само стъклото на огледалото се бе счупило. Та по същество. Първо се маха лайсната с тънка отвертка,защото има зъбщи, които застопоряват капака отпред. След това се освобождава пластмасовия капак отпред. Вътре има пластмасово тяло,което е захванато с 3 болчета за алуминиевата рамка на огледалото. Отваряш го и в него са 2 ел. моторчета за нагоре-надоло и наляво-надясно. Има и зъбни предавки, които са пласмасови и са смазани със бяла смазка каквато се използваше за механиката на видеокасетофоните. Просто го смажи и предполагам, че всичко ще е о'к. Успех!Зравейте колеги-имам едно питане!Как се разглобява дасното огледало на 124-ка.От известно време започна да върви трудно и предполагам че има нужда от малко профилактита,но нещо се опъва с разглобяването.Предварително благодаря!!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users