ВЪпрос за Е220 CDI
Започната от fory, 11 окт 2007 - 11:02:10
6 мнения по тази тема
Публикувано 11 октомври 2007 - 11:02
здравейте,
имам въпрос относно този автомобил : Mercdes E220 CDI
как е катом кола, разход, и съответно цената му как е ?
имам въпрос относно този автомобил : Mercdes E220 CDI
как е катом кола, разход, и съответно цената му как е ?
Публикувано 11 октомври 2007 - 18:34
Аз имах такава , но бензинова и няма да мога да ти кажа как се държи дизеловата като харч и т.н.
Иначе това купе вози супер, не се троши често и им крадат огледалата ... дано не ти се случва. Цената ми се вижда леко височка , но зависи дали е в добро състояние и как е поддържана.
Иначе това купе вози супер, не се троши често и им крадат огледалата ... дано не ти се случва. Цената ми се вижда леко височка , но зависи дали е в добро състояние и как е поддържана.
Публикувано 12 октомври 2007 - 21:01
тази кола не ти трябва.двигателят е много слаб и е паянтов.това ми го е казал човек от БАЛКАН-СТАР.И без това е мн скъпа.намери си е290 турбо или е300 турбо а може и чист дизелАз имах такава , но бензинова и няма да мога да ти кажа как се държи дизеловата като харч и т.н.
Публикувано 14 октомври 2007 - 00:39
тази кола не ти трябва.двигателят е много слаб и е паянтов.това ми го е казал човек от БАЛКАН-СТАР.И без това е мн скъпа.намери си е290 турбо или е300 турбо а може и чист дизел
А ти му кажи на тоя от Балкан-Стар да се застреля
Бахти, аман вече...
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 14 октомври 2007 - 10:49
Мдааа - а ако вземаме бензинов автомобил - то трябва да е само карбуратор, нали?!тази кола не ти трябва.двигателят е много слаб и е паянтов.това ми го е казал човек от БАЛКАН-СТАР.И без това е мн скъпа.намери си е290 турбо или е300 турбо а може и чист дизел
Според мен си е много добър двигателя. Моят е такъв, но предишното поколение - 125к.с. и засега всеки, който чуе че съм с такъв само суперлативи говори за него.
Публикувано 14 октомври 2007 - 11:34
Колата с този двигател е много добра.Въобще не е бавна и е по-добра от Е200 (бензиновия двигател) и като разход и като обслужване.
Защо дават мнение хора които не са карали такава кола?
Само внимаваи не е изцедена и да няма ресурс,защото ако е над 500 000 км. ще се видиш в приключение.Гледаи де не е била служебна или такси.
А иначе цената е висока за точно тази кола.
Защо дават мнение хора които не са карали такава кола?
Само внимаваи не е изцедена и да няма ресурс,защото ако е над 500 000 км. ще се видиш в приключение.Гледаи де не е била служебна или такси.
А иначе цената е висока за точно тази кола.
Публикувано 17 октомври 2007 - 11:12
Цената е доста висока. Аз продадох Е 220 ЦДИ, но модел 211, 2003, автоматик за 36 000 лв. По-добре сложи 2-3000 лв отгоре и си купи по-новия модел.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни