В момента още го имам същия проблем с чистачката.. значи при мен беше така: включваш я тръгва прави 3-4 см нагоре и спира, подбутнеш ли я с ръце до същото положение от другата страна на стъклото тръгва слиза до долу, качва се пак 3-4 см и пак спира само, че от другата страна.. и така.. и жули стърже и т.н. Разглобих всичко, свалих механизма и моторчето, разглобих цялото моторче и вътре се оказа че зъбните колела са проядени, счупени .. имах проблеми преди време с тази чистачка и така .. довърши ме, механика успях да си купя от една морга за 50 лв.. от е-класа, само че ми остана проблема с моторчето, търся си ново от доста време, цените са сериозни

Та докато съм се сетил, ако някой има старо моторче, което не работи примерно - само ми трябват всичките му зъбни колела вътре, иначе моторчето си върти и работи без проблеми, но зъбните колела са проядени, има едно бяло, пластмасово зъбно колело проядено и едно желязно, което излиза от самото двигателче и на него му липсват 1-2 зъба и от там тръгва цялата работа.. ако някой ги има тия работи да свирка и да казва цена