решетка за W124колко горе-долу върви
Започната от schnauzer, 12 апр 2006 - 17:42:24
8 мнения по тази тема
Публикувано 12 април 2006 - 17:42
колеги, някой да е търсил решетка за 124ка барабар с хрома? а, да и фар и броня също. може ли да ми кажете колко горе-долу струват на старо и къде си струва да търся? че уви заради един минал на червено ******* ми се налага...
Публикувано 12 април 2006 - 20:01
Имам оригинална решетка с хрома за МВ 124 до 1993, в отлично състояние и с всички ребра и лайсни без емблемата отгоре (мерника ). Ако те интересува, пиши на: [email protected] или тел. 0886842505
Публикувано 13 април 2006 - 23:55
София, Младост, кръстовището след ХМС...Кофти история. Къде се е случило това?колеги, някой да е търсил решетка за 124ка барабар с хрома? а, да и фар и броня също. може ли да ми кажете колко горе-долу струват на старо и къде си струва да търся? че уви заради един минал на червено ******* ми се налага...
Публикувано 16 април 2006 - 14:18
На околов връстното при входа за Горна Баня има една морга вътре само Мерцедеси Аудита и БМВ иа може да намериш това което търсиш.
Публикувано 16 април 2006 - 18:25
С бял W124-си?Май видях блъснатите колиСофия, Младост, кръстовището след ХМС...Кофти история. Къде се е случило това?колеги, някой да е търсил решетка за 124ка барабар с хрома? а, да и фар и броня също. може ли да ми кажете колко горе-долу струват на старо и къде си струва да търся? че уви заради един минал на червено ******* ми се налага...
Публикувано 16 април 2006 - 20:06
Споко ще си намериш и не толкова скъпа Аз когато търсих за Пурата ми обявяваха цени около 60 лева така че, се пазари якоколеги, някой да е търсил решетка за 124ка барабар с хрома? а, да и фар и броня също. може ли да ми кажете колко горе-долу струват на старо и къде си струва да търся? че уви заради един минал на червено ******* ми се налага...
Публикувано 19 април 2006 - 19:37
Аз имах точно твоя проблем преди месец, ама точно същата история, червено само че беше жена шофьор, то не беше червено по-точно беше зелено и тя прави ляв завой, а аз карам направо, ОДРАХА МИ КОЖАТА казвам ти.. като чуят мерцедес майка им деа и си мислят, че говорят с господ. Продадоха ми решетка УЖ (само хрома) един мой приятел минаваше през дупница от дето ми я дадоха и уж да я вземе той, а той не знае че трябва цяла и му дали само хрома за 60 лв. На всичкото отгоре мисля, че е от 190, или пура щото е доста по издута напред и по голяма. Както и да е изчуках сам старата и я пръснах, черна .. хем стана по готино хем не си личи и си спестих парите.
Публикувано 20 април 2006 - 19:31
не - със сребрист, но ако си минал докато валеше, може да е изглеждал бял.С бял W124-си?Май видях блъснатите коли
за някой може да е полезно - ето горе-долу цените в момента:
(симеон, морги, ч лица, официални вносители)
решетка
- на старо - 60-90 лв цялата
- нова, китайска - само рамката ~60, "италианска", цяла - 110, в БС - ~500 лв без ддс
преден фар
- на старо - ~100 лв
- нов, китайски 60-120 лв, някакъв междинно качество - 135лв, Нella при вносителя - 280 лв, в БС - ~440 без ддс
само стъкло
- турско - 30 лв, Нella при вносителя - 61,50 лв (със пластмасата)
буфер(черната лайсна в/у бронята)
- на старо (почти няма) ~ 100 лв
- нов, китайски - 38-60 лв
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни