c180 дясната част цялата във водапълен тъшак
Започната от Hos7a, 01 окт 2007 - 16:02:19
7 мнения по тази тема
Публикувано 01 октомври 2007 - 16:02
Здравейте колеги имам следният проблем.
Колата я зех наскоро и 2 пъти завалява дъжд и 2та пъти си намирам предната дясна част в купето цялата във вода !!!
Разглобих доста неща отворих местото където е перката за духалката и какво да видя и там пълно с вода.
Кажете ми откаде може да се пълни така купето и духалката от един прост дъжд.
Предварително благодаря !
Колата я зех наскоро и 2 пъти завалява дъжд и 2та пъти си намирам предната дясна част в купето цялата във вода !!!
Разглобих доста неща отворих местото където е перката за духалката и какво да видя и там пълно с вода.
Кажете ми откаде може да се пълни така купето и духалката от един прост дъжд.
Предварително благодаря !
Публикувано 01 октомври 2007 - 17:08
в двата края като отвориш капака има едни тръби които са за изтичане на водата при дъж
понякога се пълнят с листа и боклуци
понякога се пълнят с листа и боклуци
Публикувано 02 октомври 2007 - 04:48
Вентилатора на парното не го и пробвай,ще го изгориш ако не е изгорял вече.
Остави всичко да съхне,вземи си един кожух от жило и ръчкаи здраво като и смучеш с ЯКА прахосмукачка.Преди това е добре да махнеш каквото можеш - филтри,вентилатори,кабели...............и това се прави преди всяка зима или като я купуваш колата,много от тия коли висят с месеци под някое дърво,при първия дъждец и става езеро.Има теми,търси.
Остави всичко да съхне,вземи си един кожух от жило и ръчкаи здраво като и смучеш с ЯКА прахосмукачка.Преди това е добре да махнеш каквото можеш - филтри,вентилатори,кабели...............и това се прави преди всяка зима или като я купуваш колата,много от тия коли висят с месеци под някое дърво,при първия дъждец и става езеро.Има теми,търси.
.
Публикувано 08 февруари 2008 - 18:11
колега има два тампона отпред в дясно, ако ги нямаш постоянно ще се пълни с вода.
Публикувано 08 февруари 2008 - 19:00
Какви тампони?
.
Публикувано 08 февруари 2008 - 19:05
Какви тампони?
Кви...отпред в двата края има едни гумени тапички,но те са отпред и ниско!
А,в случая освен страничните отводнители отпред в двата края и централния е запушен щом вентилатора е наводнен!
Аз затова като видя листенце под предния капак все едно виждам тъща си!
Публикувано 08 февруари 2008 - 19:24
Е..ХХХЕЕЕЕЕ,кой ше я чака водата чак до там да отиде.Аз мислех за тампони около джама,викам си БРЕХ АЗ ЛИ СЬМ КИОЬРАВ.............
Най - лесно става е жило и бормашина на сухи листа.После само смучеш.Това есента - листа падат,зима идва,валежи.
Най - лесно става е жило и бормашина на сухи листа.После само смучеш.Това есента - листа падат,зима идва,валежи.
.
Публикувано 08 февруари 2008 - 21:23
На мой приятел след смяна на предно стъкло не му бяха улътнили нещо точно под прозореца и.. точно така беше - вода отдясно. някакви тампони ли бяха, или пластмаси, държащи стъклото... не знам, точно.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни