въпрос за Опел
Започната от вики, 11 апр 2006 - 09:57:21
5 мнения по тази тема
Публикувано 11 април 2006 - 09:57
Колеги , имам едно опелче корса с 1.5td- isuzo 1996г. Мотора си работи перфектно но в купето има доста големи вибрации като работи на обороти.казаха ми че е от тампоните на мотора.
Та въпроса ми е има ли този мотор маслени тампони и колко са?
Ако някой знае и има идеи, схеми ,чертежи и каквото и да е да помага
Та въпроса ми е има ли този мотор маслени тампони и колко са?
Ако някой знае и има идеи, схеми ,чертежи и каквото и да е да помага
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 11 април 2006 - 15:19
че има тампони-има, но не е задължително да са маслени, най вероятно са гумени и най вероярно са 3бр- един от зад и 2 от страни. Гумените като приключат почва да тропа и вибрира се едно ти къртят зъб с бормашина.
Обърни ффффнимание дали тропането не се засилва при завой, провери и изпускателната система да не е опряло някое гърне някъде си и да предава вибрации. Имаъ на предвид че като даваш газ, мотора се накланя назад и за това мойе да ти вибрира в купето при прецакан заден тампон(той държи скоростите но то скорости и мотор са на 3 тампона общо)
А- сменяй , едва ли са скъпи
Обърни ффффнимание дали тропането не се засилва при завой, провери и изпускателната система да не е опряло някое гърне някъде си и да предава вибрации. Имаъ на предвид че като даваш газ, мотора се накланя назад и за това мойе да ти вибрира в купето при прецакан заден тампон(той държи скоростите но то скорости и мотор са на 3 тампона общо)
А- сменяй , едва ли са скъпи
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 12 април 2006 - 10:43
Мерси ше огледам
Е 250 DIESEL 20v 113hp 1994
Публикувано 15 април 2006 - 15:29
Абе кво става тия Мерцедеси не се ли развалят че само за дреуги коли питате какво им е еи тия по сервизите за тва казват че мерцедес не струва няма даимат клиантела тогава
Публикувано 16 април 2006 - 14:16
Редко виждат Мерцедеси и трябва да се учатДА.Затова от сервизите ти одират кожата като те видят с МерцедесАбе кво става тия Мерцедеси не се ли развалят че само за дреуги коли питате какво им е еи тия по сервизите за тва казват че мерцедес не струва няма даимат клиантела тогава
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни