Ретро автомобили
Започната от kodevracing, 25 сеп 2007 - 13:37:09
6 мнения по тази тема
Публикувано 25 септември 2007 - 13:37
Здравеите! нов съм в този форум но предполагам тук 6те полу4а то4ният отговор на моя въпрос.Ето го и него:Имам Варшава м-20 беше модела но не помня точно.та казаха ми че на този автомобил мойе да се сложи двигател от Мерцедес.Ако някои знае точно от какъв модел и как става цялата хамалогия,ще очквам отговор.Благодаря ви предварително!
Публикувано 25 септември 2007 - 22:30
ако броя на цилиндрите е еднакъв, с тези на твоя мотор и не трябва да се преправят големи неща, по колата, може и да стане;пробвай
Мерцедес са
Публикувано 25 септември 2007 - 23:57
абе стига с тия СБИРЩАЙНИ,.... това е супер антика, ати ще я ..... одрискаш.. по добре и вземи парите, особено ако е запазена, с тия пари и 190тка ше земеш
иначе с импровизация и v8 ше влезе
иначе с импровизация и v8 ше влезе
Публикувано 26 септември 2007 - 01:05
Здравеите! нов съм в този форум но предполагам тук 6те полу4а то4ният отговор на моя въпрос.Ето го и него:Имам Варшава м-20 беше модела но не помня точно.та казаха ми че на този автомобил мойе да се сложи двигател от Мерцедес.Ако някои знае точно от какъв модел и как става цялата хамалогия,ще очквам отговор.Благодаря ви предварително!
Може да се монтира мот616/617 но се прави преходен фланец м/у предавателната кутия и мотора ,...друг съединител,..преправен карданов вал,..
При тези цени на дизеловото гориво има ли смисъл да махаш бензиновия агрегат ?
Ще устискаш ли?
Или само си чешеш езика?
Къде го набута тва в тема ретро автомобили?!!!
По му мяза тематиката"СЕЛСКИ ТУНИНГ"
Моля модераторите да я забият там!
Аман от щуротий!!!
Публикувано 30 септември 2007 - 21:13
Ок.Реших да публикувам темата тук защото никаде другаде не намерих нищо за Варшава.ако някои знае някакъв саит или нещо такова да намеря как да си я направя с оригиналния мотор и оригиналните части искам да я реставрирам но ми казаха че става с мотор на мерцедес и за тва се обърнах към вас.с две думи незнам от каде да се захвана апък и друг проблем е че ако е с оригинални части немога ги намери...Ако някои има повече инфо ще съм му много благодарен!
Публикувано 02 октомври 2007 - 00:11
Не точно за този но двигателите са едни и сащи.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни