Jump to content

•  

Photo

Лакиране, пастиране, пранекъде е най-добре (София)?

• Please log in to reply
23 replies to this topic

#16 ivooo

ivooo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 436 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 / '91 /продадена
    W201 / '87 / 2.0 / 601.911
    W124 / '93 / 602.962

Posted 26 October 2007 - 09:52

Какво стана с пастирането, че зимата дойде, а и аз още не съм правил нищо по въпроса...
MC BOBBY похвали едни хора, обаче в Търново :( - нямам път на там.
"Пратете" ме някъде, ако знаете че няма да си оставят ръцете.
Lorinser, я кажи къде си "правиш" пурата като я зазимяваш ;)
Бачкам на околовръстното и много сол ще види колата.
Колеги, пишете, и да не сте доволни - пак пишете!
Моля
  • 0
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"

#17 SashoS

SashoS

Напреднал

• Потребители на форума
  • 321 Posts:
  • Интереси:компютри... а сега и Мерцедес! :-)
  • Автомобил:
    190E 2.0 1992

Posted 26 October 2007 - 10:02

Иво, останах относително доволен от едно момче на една автомивчица някъде зад хотела на Руски паметник. Постара се наистина, но не мога да кажа колата остана "като нова". Доста детайли пропусна. Имаше миене, пране и пастиране.

Казва се Васко: 0877795885
  • 0
190E 2.0 1992г. Бензин. Сив-металик. Седан.

#18 ivooo

ivooo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 436 Posts:
  • Автомобил:
    W124 / '91 /продадена
    W201 / '87 / 2.0 / 601.911
    W124 / '93 / 602.962

Posted 26 October 2007 - 11:06

SashoS, за въпросните "GP Auto" ли говориш?
Дано ти изсъхне колата след прането. Лятото карах 1 седмица с найлони - старата кола така я бяха наводнили на Шела на околовръстното при едно пране, че ходих като попикан - буквално и преносно :D
Кажи нещо повече за пастирането? $$$, пари, пасти, време?
Благодаря за номера.
  • 0
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"

#19 SashoS

SashoS

Напреднал

• Потребители на форума
  • 321 Posts:
  • Интереси:компютри... а сега и Мерцедес! :-)
  • Автомобил:
    190E 2.0 1992

Posted 26 October 2007 - 12:30

SashoS, за въпросните "GP Auto" ли говориш?
Дано ти изсъхне колата след прането. Лятото карах 1 седмица с найлони - старата кола така я бяха наводнили на Шела на околовръстното при едно пране, че ходих като попикан - буквално и преносно :D
Кажи нещо повече за пастирането? $$, пари, пасти, време?
Благодаря за номера.

Не, GP Auto били "много заети" и не искали да перат вътре. Малко по-надолу, точно на завоя има още една малка миячка с Ваското вътре. Избрах го, защото вече не ми се занимаваше и ми се видя свястно и умно момче а не просто някакво циганче. Прането на тапицерията - 40 лв; пастиране с 3 пасти (уж 3M, но шишето дето ми показа не пишеше) - 70лв, като миенето е безплатно. Миене на двигател - 6лв. Общо му дадох 120 лв. Трябва е да търкало към 4 часа, защото му се обаждах за контрол от време на време.

Наистина, 3-4 дена исъхваше вътре (то за капак валя 2 дни). Помага да пуснеш парното и да притвориш леко задните прозорци за да диша. GP Auto имали стая с печка за тази цел, ама при Васко по-простико.
  • 0
190E 2.0 1992г. Бензин. Сив-металик. Седан.

#20 Niki_g_n

Niki_g_n

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 31 Posts:

Posted 26 October 2007 - 15:10

Аз сега като се замисля, преди като ми пастираха колата в Софавто и после нещо не палеше от всеки път, има някакъв проблем от тогава! Моя човек, които само той пипа по нея, каза какво е било и че може да се ремонтира, но му забравих името! Много трябва да се внимава къде си оставя колата човек, пълно е с боклуци. Те ако е някоя кола за 100 000 няма да посмеят да я пипат, но за някой по -малък мерцедес може и да го напрвят!
  • 0

#21 INTEGRALE

INTEGRALE

Чирак

• Потребители на форума
  • 182 Posts:

Posted 26 October 2007 - 15:54

Никой не спомена Автомивка Газком в Младост до билата. Аз съм пастирал там и съм доста доволен :)бавно става ама хубаво , контрола от страна на ръководството е добър.. абе доволно е, цените... ми скъпо е ама няма евтино и хубаво
  • 0
W202 C180

#22 Митака

Митака

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 1 Posts:

Posted 12 November 2007 - 14:23

Пичове, да ви кажа изобщо не си губете времето с разни автомивки, дето ще ви вземат десетки левове за некадърна работа. Мойта кола вчера я пастираха и полираха с препарат, който излиза под 10 лв на кола. За майтап бях спрял до една автомивка точно, и до мен спря току-що измит мерцедес. След 5-6 минути изсъхна, и отдолу грейнаха калните петна. Препарата се казваше Ecosheen. :icon_welldone:
  • 0

#23 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Posted 12 November 2007 - 14:29

Колега, никой, ама никой няма да ти изпере, измие, полира или пастира колата, така както ти би си го направил ;)
Ето ТУК може да видиш моето зазимяване на колата (понеже зимата не е карам) ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#24 vaakata

vaakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Град:Русе
  • Автомобил:
    C250TD , 1996 година(продаден),
    Е350 (W211) - facelift 2006.

Posted 12 November 2007 - 14:59

Аз имам едни препарати за защита на лака от ВС ТЕЛЕШОП: WS ПЛАТИНУМ ама не знам до колко е удачно да го ползвам. Все се каня ама тука гледам с разни 5-6 пасти. Някой може ли обясни какво трябва да си набавя да стане хубава работа, щото гледам на едно две места вече лака е изтънял и неща кат влезе вода под него и като скове студа дами е*е майката! Такава машинка ще намеря за пастиране ама другите препарати какви са не знам и по възможност да не са абразивни. Благодаря ви предварително. Тазси събота и неделя мисля да си поиграя в гаража. :rolleyes:
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users