Впечатленияот Стара Загора
Започната от Dezki, 08 апр 2006 - 21:12:15
10 мнения по тази тема
Публикувано 08 април 2006 - 21:12
средата на седмицата ходих там и ми направи впечатление че там има доста Мерцедеси, предимно 124 и то в доста добро състояние- всичките лъснати, нагласени,като не видях селски изпълнения(за разлика от други градове) :P
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 09 април 2006 - 08:30
всичките лъснати, нагласени,като не видях селски изпълнения(за разлика от други градове) :P Надявам се и твоята е била лъсната :P :Pсредата на седмицата ходих там и ми направи впечатление че там има доста Мерцедеси, предимно 124 и то в доста добро състояние- всичките лъснати, нагласени,като не видях селски изпълнения(за разлика от други градове) :P
Публикувано 09 април 2006 - 09:44
беше, беше- само от страни по лайсните беше лееко прашна
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 09 април 2006 - 11:57
Аз съм забелязал нещо - като отида в който и да е град, различен от София - колата ми стои чиста по месец, а в София - за седмица става като петниста хиена от мръсотия.
Публикувано 09 април 2006 - 22:00
Е аз затова си стоя в Ловеч Веднаж в годината я мия и е все чиста.
Публикувано 09 април 2006 - 22:07
Eххххх касметлиййййййй Аз като влезна да я мия и то завалява дъждЕ аз затова си стоя в Ловеч Веднаж в годината я мия и е все чиста.
Публикувано 09 април 2006 - 22:20
ти мани ташака ама и аз съм така,оня ден и направих тоталното пролетно почистване и и се радвах няколко часа само защото през ноща беше валялоEххххх касметлиййййййй Аз като влезна да я мия и то завалява дъждЕ аз затова си стоя в Ловеч Веднаж в годината я мия и е все чиста.
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 10 април 2006 - 09:55
а пък точно до нашият офис има строеж
хайде сещайте се да ли изкарвам повече от 4-5 ЧАСА с чиста кола
хайде сещайте се да ли изкарвам повече от 4-5 ЧАСА с чиста кола
Публикувано 12 април 2006 - 18:58
Колеги незнам защо и как но, на моята също предстои чистене, само да се оправи това пусто време еййййййййййй подгизнахме.Значи по пода на колата пясък колко за една торба обаче на тъблото грам прах нямаааааааааааааааа, а в бг като измия корста е братче след една седмица тъблото побелява от прах. Уфффффффффффф колко ми мъчно, че е така
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни