Май,че нещата се обърнаха в полза на S-класитеМай нямате шанс
![]()
![]()
![]()
W201 рулира B)

Публикувано 15 октомври 2006 - 16:06
Май,че нещата се обърнаха в полза на S-класитеМай нямате шанс
![]()
![]()
![]()
W201 рулира B)
Публикувано 15 октомври 2006 - 17:08
Публикувано 15 октомври 2006 - 17:28
За мен повече бира и аз ще съм агитка, който ми вземе повече бира за него ще викам по силноМда ще се разделим на !90-тки срещу Е класа и S класа :Pе аз пък си потренирвам всяка седмица с отбора от бачкането B)
но да ви кажа - при условие ча играем вече повече от 5 години заедно и сме участвали в повече от 10-тина турнира представянето ни е ОТЧАЙВАЩО(е имаме едно купа все пак
)
така че според мен няма никакъв смисъл да се излагаме
иначе идеята да си спретнем едно мачле между нас си ми допада B)
Публикувано 15 октомври 2006 - 19:47
и аз и азЗа мен повече бира и аз ще съм агитка, който ми вземе повече бира за него ще викам по силно
Мда ще се разделим на !90-тки срещу Е класа и S класа :Pе аз пък си потренирвам всяка седмица с отбора от бачкането B)
но да ви кажа - при условие ча играем вече повече от 5 години заедно и сме участвали в повече от 10-тина турнира представянето ни е ОТЧАЙВАЩО(е имаме едно купа все пак
)
иначе идеята да си спретнем едно мачле между нас си ми допада B):
:
Публикувано 15 октомври 2006 - 20:36
Ето момчета вече агитката ви е готова с Фънки ще викаме, според зависи кой как се отчете с бирата а пък и Вени ако се присъедини към нас (агитката) с някое барбекюи аз и аз
За мен повече бира и аз ще съм агитка, който ми вземе повече бира за него ще викам по силно
Мда ще се разделим на !90-тки срещу Е класа и S класа :Pе аз пък си потренирвам всяка седмица с отбора от бачкането B)
)
:
:
Публикувано 15 октомври 2006 - 20:39
с таа агитка не знам кой ще събере смелост да е съдияЕто момчета вече агитката ви е готова с Фънки ще викаме, според зависи кой как се отчете с бирата а пък и Вени ако се присъедини към нас (агитката) с някое барбекюи аз и аз
За мен повече бира и аз ще съм агитка, който ми вземе повече бира за него ще викам по силно
)
:
:
:
:
:
Публикувано 15 октомври 2006 - 20:44
Публикувано 16 октомври 2006 - 09:09
Публикувано 16 октомври 2006 - 09:34
много трудно се нави нали?И аз съм така, ама за BBQ-то съм навит винагимиии аз футбол не играя, даже и мачове не гледам, но другите сигурно не са така
:
Публикувано 16 октомври 2006 - 16:31
Публикувано 16 октомври 2006 - 16:50
Ти си в отбора на Мажореткитепритежателите или притежателя на А класа хммммммммм освен да вдигам краци по край тъч линията, друго не видим да моем да помогнем. Хмммммммм или пък да се цаним и за реферче-тогаз съм отворен за подкупи
:
Публикувано 16 октомври 2006 - 18:31
Пепи ще го правим централен нападателМай ще има друго разпределение:
отбора на "Пурите" - Всички останали Мерцедеси
Публикувано 16 октомври 2006 - 19:02
дабе ама пурите сме само 6-7Май ще има друго разпределение:
Публикувано 16 октомври 2006 - 19:14
Ти нали си агитка бедабе ама пурите сме само 6-7Май ще има друго разпределение:
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни