Боята се люпи
Започната от skoti, 08 апр 2006 - 18:21:25
18 мнения по тази тема
Публикувано 08 април 2006 - 18:21
От известно време на E - класата ми ,започна да ми се люпи и бели, горния лъскав слой на джантите. Много е грозно и неприятно.Намерих песакоструйка за да се свали хубаво стария слой и да се боядисат и изпекат наново ,както си трябва ,но проблема ми е ,че няма на какво да стой колата за 2-3 дена (щото трябва да се свалят джантите , да се демонтират гумите и тогава да се оправят ) и молбата ми е ако някой има 4 бр. джанти да ми ги заеми
( почерпката е ясна ) или пък приемам и други идей за решаването на проблема ми
( почерпката е ясна ) или пък приемам и други идей за решаването на проблема ми
Публикувано 08 април 2006 - 18:36
щеше ми се да ти помогна аз имам 8 бр 14-ки с гуми 4 лети и 4 желязни ама са ми на вилата а там най рано по великден ще хода ама не е много сигурно
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 08 април 2006 - 18:52
имам 2 джанти 14" от форда(дупките са същите като на МБ) едната е с гума- с това разполагам за момента
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 08 април 2006 - 20:56
на какви пари си уредил пясъкоструйката и боядисването?
имам 4 тенекиени джанти в един приятел, ама нямам болтове за тях :-(
можем да измислим някаква комбинация - то и аз трябва да си боядисвам моите грозни , но здрави джанти
можем да измислим някаква комбинация - то и аз трябва да си боядисвам моите грозни , но здрави джанти
Публикувано 08 април 2006 - 21:01
аз знам едно място на 20 кинта песъкостуйка+прахово боядисване-всякакви цветове(+-5кинта в зависимост от боята)
Публикувано 09 април 2006 - 10:31
За всичко искат по 25 лв на джанта, само не съм сигурен дали ще ми хареса самото им боядисване и дали ще могат да им придадът оригиналния им вид. Ако искаш да ходим заедно некой път кажи.на какви пари си уредил пясъкоструйката и боядисването?
Публикувано 09 април 2006 - 10:37
Искам да добавя ,че не държа тия 2-3 дена да си карам колата и всякакви джанти биха ми свършили работа ( само да могат да се закрепят с болтове ) , защото другия вариант с 4 крика да дигна колата не ми допада
Публикувано 09 април 2006 - 10:42
става,аз след 30 мин ще ходя до двора да садя дръвчета и ще си взема и другата джанта(дано не са я клъвнали джурасик парк) и заедно с другата ще ги нося натам. Иначе един колега си направи при тях джантите на Рендж Ровера си и станаха доста добре.
Иначе аз си намерих оригинални тасчета за Гранадата и искам да и оправя джантите,че не става да са ръждиви
Иначе аз си намерих оригинални тасчета за Гранадата и искам да и оправя джантите,че не става да са ръждиви
Публикувано 09 април 2006 - 11:11
Ако твойто място което знаеш е на бул. Европа в неделя на бачкастава,аз след 30 мин ще ходя до двора да садя дръвчета и ще си взема и другата джанта(дано не са я клъвнали джурасик парк) и заедно с другата ще ги нося натам. Иначе един колега си направи при тях джантите на Рендж Ровера си и станаха доста добре.
Публикувано 09 април 2006 - 11:52
Tова ми харесва като оферта много!аз знам едно място на 20 кинта песъкостуйка+прахово боядисване-всякакви цветове(+-5кинта в зависимост от боята)
хайде на 15-ти като се видим ще уговорим подробностите, а може и да се уговорим да ходим заедно на това място. а дали е 20 или 25 - на джанта... ще го преживеем някак си, само да работят добре :-) аз съм ги замислил тъмни да си ги правя джантите.
само помисли по въпроса за късите болтове, че нямам да ти услужа. макар че ако няма да я караш - и с дългите няма проблем да стоят джантите
за срещата
Този пост е редактиран от BlondNigger: 09 април 2006 - 16:30
Публикувано 09 април 2006 - 15:00
На 15-ти среща ли ще има ? ( май пак съм пропуснал някоя тема ) .Tова ми харесва като оферта много!аз знам едно място на 20 кинта песъкостуйка+прахово боядисване-всякакви цветове(+-5кинта в зависимост от боята)
хайде на 15-ти като се видим ще уговорим подробностите, а може и да се уговорим да ходим заедно на това място. а дали е 20 или 25 - на джанта... ще го преживеем някак си, само да работят добре :-) аз съм ги замислил тъмни да си ги правя джантите.
само помисли по въпроса за късите болтове, че нямам да ти услужа. макар че ако няма да я караш - и с дългите няма проблем да стоят джантите
Ако наистина ми станат джантите ти, няма значение болтовете ( къси -дълги важното е да се завият ), така или иначе няма да я изкарвам от гаража
Публикувано 09 април 2006 - 16:58
http://www.mbclub.bg...wtopic=660&st=0На 15-ти среща ли ще има ? ( май пак съм пропуснал някоя тема ) .
Tова ми харесва като оферта много!аз знам едно място на 20 кинта песъкостуйка+прахово боядисване-всякакви цветове(+-5кинта в зависимост от боята)
Ако наистина ми станат джантите ти, няма значение болтовете ( къси -дълги важното е да се завият ), така или иначе няма да я изкарвам от гаража
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
#13 Гост_S-clasikaГост_
Публикувано 14 април 2006 - 16:07
имам 5гуми с джанти лети чистак нови а колата ми е на трупчета за реставрация - така че няма да ми трябват поне 2 месеца
Публикувано 14 април 2006 - 16:47
Само ще вметни, че съм носил джанти алуминиеви за прахово боядисване и резултата даше много добър. Боядисах бели
Публикувано 28 август 2006 - 17:40
Прахово боядисване и почистване с песъкоструй има на бул. Европа 6, на около 150 метра от кръстовището на МакДоналдс на Орион. Тел е 0888524710 Симеон Митков
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни