Шофирайте максимално внимателно !!!Най-страшните фотографии
Започната от a_atanasov, 13 сеп 2007 - 21:08:43
16 мнения по тази тема
Публикувано 13 септември 2007 - 21:08
Хора със слаби нерви да не гледат това
Публикувано 13 септември 2007 - 21:34
Страшна работа
Определено вечеря няма да има. Чак се замислям да ставам пешеход...
Old Mercs don't die, they just get faster!
"Опит се трупа собственоръчно, собственокрачно и най-вече собственогъзно..."
190E 2.0i WDB2010241F806491
Публикувано 13 септември 2007 - 22:00
А като знам че това е ралност и направо не ми се вярва в какъв свят живеем.Направо си е е...о майката.
ТЕЗИ КАДРИ НАИСТИНА ДА НЕ ГИ ГЛЕДАТ ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА-ПОТРЕСАВАЩИ СА!!!!!!!!!!!!!
ТЕЗИ КАДРИ НАИСТИНА ДА НЕ ГИ ГЛЕДАТ ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА-ПОТРЕСАВАЩИ СА!!!!!!!!!!!!!
Публикувано 14 септември 2007 - 02:04
Оле майко аз толкоз много исках да си наварша 18 и да си изкарам книжка и изведнъж сякаш напрао ми се отщя ...просто нямам думи.... само ще кажа карайте по внимателно !
Публикувано 14 септември 2007 - 08:59
Потресаващо!!!
Нямам думи!
Нямам думи!
Публикувано 14 септември 2007 - 09:39
Страшна работа
то лошото е че голяма част са и пешеходци
Публикувано 14 септември 2007 - 09:57
Аз пък мисля, че е добре всеки да види това - и със силно, и със слабо сърце.
Защото много хора със слаби сърца имат тежък десен крак.
Жестоко, но полезно.
Защото много хора със слаби сърца имат тежък десен крак.
Жестоко, но полезно.
Публикувано 14 септември 2007 - 12:22
Тези кадри само доказват че абсолютно никой НЕ Е ЗАСТРАХОВАН.
Бих препоръчал на тези който разчитат на супер колата си
или на собствените си супер реакциии или на израза
АЗ СЪМ ПО ДОБЪР НА МЕН НЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ СЛУЧИ ТОВА
да помислят пак и пак
Кадрите са много потресаващи но и много
ПОУЧИТЕЛНИ
Бих препоръчал на тези който разчитат на супер колата си
или на собствените си супер реакциии или на израза
АЗ СЪМ ПО ДОБЪР НА МЕН НЕ МОЖЕ ДА МИ СЕ СЛУЧИ ТОВА
да помислят пак и пак
Кадрите са много потресаващи но и много
ПОУЧИТЕЛНИ
Публикувано 14 септември 2007 - 12:56
Не съм виждал нещо по-ужасно от това!..Надавам се да ги видят колкото може повече хора и да преосмислят поведението си на пътя...
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 14 септември 2007 - 13:30
Страшна работа, а и непрекъснато се случват такива неща!
Най-доброто или нищо!
Публикувано 14 септември 2007 - 15:23
Коментара след тези кадри е меко казано труден...
Гледал съм и друг път подобни кадри...и мога да кажа, че поне върху мен имаше ефекет...само като се сетя...какви може да са последиците и ми ставаше лошо!!!
Може да е радикално но в страна като нашата според мен трябва да има билбодрди на всеки 50 км. с подобни кадри...и това ще даде ефект!
В моя роден град - Добрич КАТ направи подобна акция, но те слжиха 4-5 табла с по 10 снимки на леки катастрофи..от региона и не мисля, че ефекта беше голям, защото от година 2 в региона стават много тежки катастрофи....в които починаха дори мои приятели...
Това е реалността...ние никога няма да можем да променим факта, че при катастрофи умират хора...но можем да намалим смъртните случаи
Гледал съм и друг път подобни кадри...и мога да кажа, че поне върху мен имаше ефекет...само като се сетя...какви може да са последиците и ми ставаше лошо!!!
Може да е радикално но в страна като нашата според мен трябва да има билбодрди на всеки 50 км. с подобни кадри...и това ще даде ефект!
В моя роден град - Добрич КАТ направи подобна акция, но те слжиха 4-5 табла с по 10 снимки на леки катастрофи..от региона и не мисля, че ефекта беше голям, защото от година 2 в региона стават много тежки катастрофи....в които починаха дори мои приятели...
Това е реалността...ние никога няма да можем да променим факта, че при катастрофи умират хора...но можем да намалим смъртните случаи
Mercedes-Benz W201
Публикувано 14 септември 2007 - 21:03
Наистина гледката е меко казана отвратителна!!!Искам всеки Рейсър да ги види и тогава да се прави на "голямата работа".Аз поне като си прая кефа ходя на "мама си у г**а" и не заплашвам никого освен собствения си безразсъдък!!! Мисля че с тези кадри се показва защо няма смисъл да бързаш за работа, да пробваш колко 'дига или "аве тоз мене ли ша мъ минавъ"
Публикувано 14 септември 2007 - 21:23
мен ми е много чудно, каква психика трябва да имаш, за да се вдигнеш и да разчистиш останките след някоя зверска катастрофа
винаги съм се чудел
?!?!?!?!?
винаги съм се чудел
?!?!?!?!?
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни