Купувам ПМС блок Bosch за С180 93год.
Started by petarVOP, 11 Sep 2007 - 20:33:20
3 replies to this topic
Posted 11 September 2007 - 20:33
На мой приятел, който има С180 1993год. му изгоря така наречения ПМС блок, намиращ се под резервоарчето на чистачките. Ако някой предлага такъв втора употреба или знае от къде може да се намери нека да ми пише. Обясниха ми, че има голямо значение какви са самите манифактурни номера изписани на блока за това ще ги напиша. Интересуват ме само такива, на които номерата им съвпадат и са произведени от Bosch-номера на Bosch е 0261200608, а на Mercedes е 0185451032. Благодаря предварително!
Posted 12 September 2007 - 19:27
Предлагат му да си сложи такъв блок, но SIEMENS. Като поразпитахме повечето майстори казаха, че SIEMENS е по лош от BOSCH.Вярно ли е това. Някой знае ли какъв е проблема със сименсите?
Posted 12 September 2007 - 19:35
Предлагат му да си сложи такъв блок, но SIEMENS. Като поразпитахме повечето майстори казаха, че SIEMENS е по лош от BOSCH.Вярно ли е това. Някой знае ли какъв е проблема със сименсите?
Точно обратното!
Сименс са по надеждните!
За първично вграждане в автомобили само за немския пазар се слага Сименс-това е политиката на немците-те са националисти!
За останалия свят вграждат Бош!
И с годините Сименс се доказаха че са по свестните комутатори-и се ремонтиратм,....а Бош се повреждат по често и се сменят!
Posted 13 September 2007 - 23:38
Точно обратното!
Сименс са по надеждните!
За първично вграждане в автомобили само за немския пазар се слага Сименс-това е политиката на немците-те са националисти!
За останалия свят вграждат Бош!
И с годините Сименс се доказаха че са по свестните комутатори-и се ремонтиратм,....а Бош се повреждат по често и се сменят!
Благодаря отново LYNX. Утре ще посъветвам приятеля да си вземе сименс. Оказа се много сложно да открием бош втора употреба. Никъде ги няма.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users