Този пост е редактиран от ALEXONE™: 10 септември 2007 - 16:12
ALEXONE
Проблем по предницатаскърца волана
Започната от zaho, 10 сеп 2007 - 16:01:56
3 мнения по тази тема
Публикувано 10 септември 2007 - 16:01
Здравейте колеги, тука от как валя и стана студено, като запаля колата и завъртя волана се чува прискърцване- като на гума, не силно, след което утихва и изчезва при движение. направих проба като въртене на волана, а аз бях навън и звукът се чуваше при лявата гува от вътре. Преди време ми беше направило впечатление че кормилния накраиник - ябълковидния болт, гумата му бе скъсана,напукана- хоризонтално, дали е от него ма не помня левия ли беше или десния. Какво ще кажете да ги сменя и двата.. После трябва реглаж... Може ли поскръцването да е от тях?
Публикувано 10 септември 2007 - 16:14
Здравейте колеги, тука от как валя и стана студено, като запаля колата и завъртя волана се чува прискърцване- като на гума, не силно, след което утихва и изчезва при движение. направих проба като въртене на волана, а аз бях навън и звукът се чуваше при лявата гува от вътре. Преди време ми беше направило впечатление че кормилния накраиник - ябълковидния болт, гумата му бе скъсана,напукана- хоризонтално, дали е от него ма не помня левия ли беше или десния. Какво ще кажете да ги сменя и двата.. После трябва реглаж... Може ли поскръцването да е от тях?
и левия шарнир!
Публикувано 13 септември 2007 - 17:35
90% е шарнир поне при мен се оказа така МБ190
Публикувано 14 септември 2007 - 09:45
100% е от накрайник или шарнир! Лесно се проверява и не е скъп ремонта! Сменяй и отново ще се радваш на "тишината" :-)
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни