Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ОтключванеЛява врата W140 S320

• Please log in to reply
31 мнения по тази тема

#1 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 04:55

Тая кола вече не ме пуска да вляза вътре в нея,мрази ме и те тва си е. :kill_myself:
Отключва dqsna и се отключва всичко,помпата за вакума си ми работи,прибира ми вратите,заключва лявата,НО не я отключвам вече.Преди около седмица почна да ми прави проблем,няколко пъти трябва да завъртя ключа за да се отключи всичко,отключва се само лявата и нищо друго,като пробвам дясната ключалка се отключва всичко,Но някой път не се отключва лявата.

Казвайте какво го боли тоя звяр сега,че ако се прецака и дясната и ще му влизам с шут през джама. :madcroud:
  • 0
.

#2 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 10:10

А с дистанционото отключва ли?
Или само ключа се :censored:
Защото ако е така,то в ключалката най вероятно е проблема.
  • 0

#3 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 10:10

Четох за един палец които се напипва,ако някои го е напипвал това да свирне,че снимки нямало как да се направят,а аз от обяснение с напипване много не вдявам и ще оплескам нещо.Кората на вратата я свалям за 5 минути,само не ми е ясно де го тоя палец и какво да напипвам там.
  • 0
.

#4 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 10:14

А с дистанционото отключва ли?
Или само ключа се :censored:
Защото ако е така,то в ключалката най вероятно е проблема.

Нямам дистанционно на тая кола и добре,че нямам,тя повечето време си стои отключена.Ключалката си ми работи,отключва lqvata само и това ми е проблема,другите никви ги няма,че и багажника и резервоара заключени си стоят.Заключва всичко,но отключва само lqva. :madcroud:
  • 0
.

#5 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2380 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 10:43

Нямам дистанционно на тая кола и добре,че нямам,тя повечето време си стои отключена.Ключалката си ми работи,отключва lqvata само и това ми е проблема,другите никви ги няма,че и багажника и резервоара заключени си стоят.Заключва всичко,но отключва само lqva. :madcroud:

Свали бравата и виж от горния край има микроключе в което влиза буксата!
Провери го с уред-не ти подава сигнал за отключване към помпата на централното!
На заключване подава!

use WD40 и напомпи резервната гума!

Успех
  • 0

#6 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 11:08

Горчив опит имам с това WD40,половината е вода и за електрически контакт ич не го ползвам.

Сега ми е ясно какво търся,мерси много :icon_coolgrin: ,само да излезе от бокса с оправена трансмисия и я подхващам за вратите,че и антена имам да правя..............Поне сам и свалял кората там 2 пъти вече,още малко и няма да и я слагам въобще. :kill_myself:
  • 0
.

#7 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 16:21

Горчив опит имам с това WD40,половината е вода и за електрически контакт ич не го ползвам.

Сега ми е ясно какво търся,мерси много :icon_coolgrin: ,само да излезе от бокса с оправена трансмисия и я подхващам за вратите,че и антена имам да правя..............Поне сам и свалял кората там 2 пъти вече,още малко и няма да и я слагам въобще. :kill_myself:

Чакаме снимков материал от процедурата с дръжката,може и от скоростите в бокса.
Успех.
  • 0

#8 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 18:21

Ще гледам да щракам снимки,че еле тва със скоростите може да е полезно,механика ги разбира много,а и тая скоростна я слагат на доста модели,а не само на голeмия.
  • 0
.

#9 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2117 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 септември 2007 - 19:24

Аз имам ключалка само на шофьорската врата, но като пробвам с ключа да отключвам и заключвам не се задейства цялото централно а само на шофьорската врата, също и стъклата не се вдигат като задържа ключа в крайно положение, какво може да е това ? От дистанционното като го насоча към огледалото си отключва и заключва и също вдига и сваля стъклата и шибидаха даже на шофьорската врата и светят в дръжката двете светлини червено и зелено. Дай някой линк как се свалят корите на вратите за да погледна дали не се е прекъснало нещо. И още един въпрос имам: Как се маха централния махагон, тоя дето е по средата на скоростния лост, радиото, климатика... при мен е цял от долу до горе не е на две части и не мога да го разбера как се маха.
  • 0

#10 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 19:55

http://pages.prodigy...one/BW_fgs.html

Това може малко работа да ти свърши,сега ще мерна как се сваля целия.Катоц чета какво ти прави ключа май имаш същия проблем като моя.Кората на вратата се сваля лесно,сега и това ще мерна да напипам малко снимки,ако ли не ще ти го опиша как става,там сам цар,като ме видят корите и сами падат. :flagMB new:
  • 0
.

#11 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 20:01

Posted Image

http://www.mercedess...a/W140DoorCheck

Е как се сваля - махаш дървеното с тънка права отверка,развиваш болта на дръжката и един друг под него,развиваш малкото пласмасово на ключалката и всигаш кората горе,после откачаш металното за заключването или отварянето на вратата - то само се дърпа горе и си готов.
  • 0
.

#12 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 20:20

Егати
Вкарахте ме в притеснение
Какви огледала,какви прозорци, какви дистанционни към огледалата,червени зелени крушки тук там......Какви коли карате бе колеги?
На мойте двете оригинални ключа нема батерии
Дистанционното ми е пук - пук и готово
Какви са оригиналните батерии на ключовете
Ако някой знае поне волтажа на батериите нека каже . Ще съм много благодарен
  • 0
Posted Image
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#13 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 20:24

Някои модели имат доста екстри,моя ключ е като на 124,нямам дистанционно и добре че нямам да не го мисля и него.
  • 0
.

#14 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 20:31

Оригиналните нлючове са ми като на ВИТОТО което карх преди 2год (служебно)
Ама тия нямаха батерии и е вързано май по друг начин
Незнам моят модел какво има по този въпрос
Ти и други пичове сигурно знаете BOSS помогнете ако може
Блогодаря ви
  • 0
Posted Image
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#15 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 10 септември 2007 - 21:04

http://new.photos.ya...460762336667044

Задна врата,махане на панела,предната е почти същото.Търся аз за ключовете и дървото около скоростите ма няма и няма.Ше го напипам аз,рано или късно ше ми падне и тоя проект.
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни