ТОП,
При теб сериозна е работата
Скъсани кабели-незнам твойте кабели каквиса ма като сменях клаксоните(единия беше прекъснал)-кабелите бяха черни от патина
Отвратителни са тия кабели - правени като за последно - да им препоръчам-Гамакабел хиляда пъти са им по-добри жиците
Почисти и напръскай това гадно куплунгче на тоя сензор дано пък ти провърви мама му стара
Извинявай
ти май преди писа къде правят тестове на парка ама нешо не можах да го огкрия.Да изчистат тия грешки(предните) и да ми направят тест за мое успокоение
Забравих.
Провери това гадно куплунгче над левия клаксон. при мен падна бая тинявица от него
Пък дано
Утре ще го погледна тоя сензор дето дава грешка дано се оправи въпреки че днес ги почиствах от прах и ги пръсках всичките може да не съм натиснал буксата достатъчно ако не поръчвам нов сензор (към 80 евро) и това оправя проблема. Сигурен съм поне че съм свършил добра работа по кабелите защото вече не дава cable error а само тоя сензор. Иначе наистина са много скапани кабелите бяха се протрили на много места даже и при главната букса трябваше да режа и запоявам два кабела и всичките жици които ги оголвах бяха почернели. Иначе за да ти изчистят грешките може да отидиш в студентски град, може даже да им кажеш да ти направят цялостна диагностика някъде около 10-15 минути му трябва на компютъра да ти прочете всички системи по колата и да извади грешки ако има, ето ти го на картата къде се намира:
Като отидеш там се минава през едно като подлез ще го видиш слиза се надолу: