Учредително събрание на клубакратки пояснения относно време и място
Започната от Dezki, 03 апр 2006 - 21:24:00
86 мнения по тази тема
Публикувано 16 април 2006 - 22:51
A какво стана със снимките :_)
Качете ги някъде да ги видим :_)
Качете ги някъде да ги видим :_)
Публикувано 17 април 2006 - 07:23
От мен - с фотото на телефона - толкова
Публикувано 17 април 2006 - 12:00
Идеално човек. Няма ли снимки на колите ? Ако има още снимки давайте качвайте.
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 17 април 2006 - 12:58
извинявам се за размера ама в момента няма с кво да я оправа
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 17 април 2006 - 13:20
Тая колица сега накого е ?
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 17 април 2006 - 17:04
Ставам аз днес следобед след 80 часова работна седмица , цъквам форума и какво да видя - ЕВАЛА хора, страшни сте!!! Не може да си представите колко ви завиждам - благородно и неблагородно . Опитвам се от одеве да се концентрирам над учебника, поне нещо да ми влезе в тиквата, ама нейси - само срещата ми в главата, ей!
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 17 април 2006 - 17:41
Какъв ШЕФ кви пет лева :Pобърни се към Alexone той е ШефаТова е супер , за такива като мен които не присъстваха , как ще станат нещата имам предвид самото членство начин на приемане , размер на членският внос и т.н..Разбираш ме може би на по късен етап ще има и офис желаещите да отправят въпросите си там.Затова се интересувам.Адски съжалявам ,че поради не зависещи от мен причини пропуснах. Нещо телефони на секретаря или някое упълномощено за това лице.
И така да обобщя!
Първо благодаря на всички фенове и вече членове на Клуба, който дойдоха на събранието !!!
Особенно радосно, е че колеги от цялата страна уважиха и оцениха важноста на сбирката. Извинявам се на колегите зад граница че не успяха да станат членове но вратите за тях не са затворени
Всички останали желаещи членство в Клуба ще имат тази възможносто в най скоро време.
За голямо съжаление официалния вносител на Мерцедес за България
не ни уважи но смятам, че ще се спавим и без тях.
Благодаря ви за оказаното доверие !!!
А ето и УС на Клуба:
Прецедател
Александър Михайлов /ALEXONE™/
Зам. Прецедател
Венелин Главчев /Veni®/
Секретар
Асен Серафиев /Dezki/
Членове на УС
Веселин Василев /BlondNigger/
Радостин Стефанов /Аdmin/
Този пост е редактиран от ALEXONE™: 17 април 2006 - 17:47
Публикувано 17 април 2006 - 18:46
на люси пуратаТая колица сега накого е ?
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 17 април 2006 - 21:53
Браво колеги - ЧЕСТИТО !!!
Хубаво е ,че стартирате още от самото начало с над 20 души Първо за да функционира един клуб и да се движи само напред е необходимо точно това на първо четене.Нормално е в един момент да започнете да търсите фирми с които да заработите - реклама тук срещу отстъпки в магазинната мрежа.От личен опит при контакти с фирмите съм видял ,че първо хората питат каква на брой е членската маса ! После,хубаво е по региони в страната да има по възможност поне по един член (не знам критериите ви за приемане на членове),който да организира редовни сбирки с нови и нови фенове на местно ниво.Това са мои мисли, с които се надявам,че не съм се набъркал в делата ви а просто искам да помогна с някой друг ред опит
Поздрави и само напред
Хубаво е ,че стартирате още от самото начало с над 20 души Първо за да функционира един клуб и да се движи само напред е необходимо точно това на първо четене.Нормално е в един момент да започнете да търсите фирми с които да заработите - реклама тук срещу отстъпки в магазинната мрежа.От личен опит при контакти с фирмите съм видял ,че първо хората питат каква на брой е членската маса ! После,хубаво е по региони в страната да има по възможност поне по един член (не знам критериите ви за приемане на членове),който да организира редовни сбирки с нови и нови фенове на местно ниво.Това са мои мисли, с които се надявам,че не съм се набъркал в делата ви а просто искам да помогна с някой друг ред опит
Поздрави и само напред
www.bmwpower-bg.net
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни