промяна вида на километража
Започната от
Гост_още се чудиГост_
, 03 апр 2006 - 19:41:41
3 мнения по тази тема
#1 Гост_още се чудиГост_
Публикувано 03 април 2006 - 19:41
Тука някъде имаше сайт на момчетата дето се занимават с рисунки по коли,смяна цвета на километража и др по таблото както и осветлението.Та питането ми е къде изчезна този адрес- или аз не го намирам или е изтрит?Моля ако някой го знае да ми помогне да ги открия пичовете.Благодаря предварително!
Публикувано 03 април 2006 - 19:51
Тука някъде имаше сайт на момчетата дето се занимават с рисунки по коли,смяна цвета на километража и др по таблото както и осветлението.Та питането ми е къде изчезна този адрес- или аз не го намирам или е изтрит?Моля ако някой го знае да ми помогне да ги открия пичовете.Благодаря предварително!
Къде е това тук не те разбирам!!! Имаш предвид в форума ли или на адреса на форума?
Публикувано 03 април 2006 - 20:25
промяна километражаТука някъде имаше сайт на момчетата дето се занимават с рисунки по коли,смяна цвета на километража и др по таблото както и осветлението.Та питането ми е къде изчезна този адрес- или аз не го намирам или е изтрит?Моля ако някой го знае да ми помогне да ги открия пичовете.Благодаря предварително!
Надявам се това да ти свърши работа
Публикувано 04 април 2006 - 12:08
И аз го търся защото бях писал,че искам по-ярко осветление за Мерцедеса но сега не го намирам.Някой беше ми отговорил и дал линк към сайт с подробно описание с цени за конкретни марки коли но не си го записах а ми трябва.Това по-долу дето е дадено не е същото.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни