Реални километри
Започната от Ta4kata, 27 авг 2007 - 23:22:07
19 мнения по тази тема
Публикувано 27 август 2007 - 23:22
Има ли начин да се разберат реалните километри на колите без да се ходи в Балкан Стар ?
Мислих че ме е страх да летя! W140 колата мечтта
Публикувано 27 август 2007 - 23:37
Много относителна тема!
Дори и БАЛКАНСТАР не ги хваща всички коли дали са с" Реални километри"!
Зависи от начина на промяна на километрите-има спецове дето ти ги правят отвсякъде реални!!
Всчко ННТ вижда "Реалните километри" на автомобилите от 92 до 98 година!
Стардиагнозата вижда след98 до 2007
И какво се плашиш от Балканстар?
Те хора не ядат-,...........ама ако им кажеш че си отишъл за проверка на реалния пробег може ида те глътнат цял!
После ще те изплюят и изгонят!
Ай заеби я тая тема за реалните км-тя е като девственоста!
Дори и БАЛКАНСТАР не ги хваща всички коли дали са с" Реални километри"!
Зависи от начина на промяна на километрите-има спецове дето ти ги правят отвсякъде реални!!
Всчко ННТ вижда "Реалните километри" на автомобилите от 92 до 98 година!
Стардиагнозата вижда след98 до 2007
И какво се плашиш от Балканстар?
Те хора не ядат-,...........ама ако им кажеш че си отишъл за проверка на реалния пробег може ида те глътнат цял!
После ще те изплюят и изгонят!
Ай заеби я тая тема за реалните км-тя е като девственоста!
Публикувано 27 август 2007 - 23:46
Интересно, защо да не може, като на BMW-то, ключа нали е с чип. На BMW дилъра като отидеш, слагат ти ключа в една дупка на рецепцията пред компютъра и той си показва на колко мили е била колата, когато си го използвал последно. Ако си я докарал до дилъра с този ключ, ще покаже същото каквото показва на таблото на колата.
Публикувано 27 август 2007 - 23:52
Интересно, защо да не може, като на BMW-то, ключа нали е с чип. На BMW дилъра като отидеш, слагат ти ключа в една дупка на рецепцията пред компютъра и той си показва на колко мили е била колата, когато си го използвал последно. Ако си я докарал до дилъра с този ключ, ще покаже същото каквото показва на таблото на колата.
Не ги меши с хулиганите!
Те си имат иморийдър и си ги четат!
Мерцедес Бенц работи по друг принцип!
Публикувано 28 август 2007 - 00:05
Интересно ми е, как така Мерцедес няма защита, за превъртени километри Компютъра на колата знаеш, който си се занимава, ще ти ги върне на колкото си иска.
Публикувано 28 август 2007 - 00:30
LYNX имаш ЛС
Публикувано 28 август 2007 - 18:02
Защото БМВ са по добри автомобилиИнтересно, защо да не може, като на BMW-то, ключа нали е с чип. На BMW дилъра като отидеш, слагат ти ключа в една дупка на рецепцията пред компютъра и той си показва на колко мили е била колата, когато си го използвал последно. Ако си я докарал до дилъра с този ключ, ще покаже същото каквото показва на таблото на колата.
Публикувано 28 август 2007 - 18:19
Защото БМВ са по добри автомобили
Ей,Ей,...момко!
Ко прайш тука бе?
Публикувано 28 август 2007 - 18:44
LYNX имаш ЛС
http://img522.images...164page1xc8.jpg
http://img512.images...ge=page2in4.jpg
http://img512.images...ge=page3ux1.jpg
here they are ,Bro!
Публикувано 29 август 2007 - 09:55
Баба Ванга-лека и пръст,само Тя можеше да каже...Има ли начин да се разберат реалните километри на колите без да се ходи в Балкан Стар ?
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 29 август 2007 - 17:14
Да, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНА информация. Голямо БЛАГОДАРЯ на колегата LYNX !!! Няма тема обаче там. Аз помолих за това инфо относно моя GL(за ML важи също), не знам за другите модели.
Публикувано 13 септември 2007 - 09:49
Викате я по добре да вярваме на цифрите и много много да не мисля за километри а да си мисла за разпределитела
Мислих че ме е страх да летя! W140 колата мечтта
Публикувано 04 октомври 2007 - 23:47
Лично аз ходих, на моя километраж пише 141 000, но се оказа 341 000
Има ли начин да се разберат реалните километри на колите без да се ходи в Балкан Стар ?
Публикувано 05 октомври 2007 - 06:26
От Български търговци ли я купи?Напиши поне кои са мошенниците.Лично аз ходих, на моя километраж пише 141 000, но се оказа 341 000
Публикувано 06 октомври 2007 - 08:51
Защото БМВ са по добри автомобили
Защото на МБ не им личат годините,а километрите ги гълтат като гладно куче топла наденичка!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни