Публикувано 21 август 2007 - 01:14
Публикувано 21 август 2007 - 08:50
развихри се с търсачката, имаше много обширна тема, май се лепяха със някакъв специален силикон... и аз колко им треперя на моите и все внимавам къде спирам, дано ги опазим докато спрат да се търсятХа здравейте-аз както винаги съм с въпросителна в заглавието,но нали си ме знаете-надявам се да ми простите невежеството
-тоя път директно на въпроса без предисловия-значи ме интересува хубав и естетически издържан метод да си опазя лайсните на дзверо -мисля ,че някога някъде четох нещо в една тема ама не го намирам-доколкото помня беше с някви лепила(в никакъв случай не приемам ония с нитовете и главите на болтовете дето стърчат от ласните)-имате ли идея как става а и къде може да ми го направят-срещу каква сума евентуално ....щот аз къвто съм вързан у ръцете ш изпочупа всичко
....пустия му платен паркинг е далечко от блока и ми писна всяка вечер да ходя до там-а все пак ако са качествено направени дори и да се опитат да ги свалят-най много да ги счупят ,а доколкото знам застраховетеля изплаща счупени(не изцяло липсващи)....ми тва ми е въпросчето-все някой знае няква магийка,м?
Публикувано 21 август 2007 - 09:09
Ми колкото и да ми е неприятно-няма да спрат да се търсят освен ако комплекта не стане 100-200 лева-тогава няма да си заслужава риска за крадците да им изпразня един пълнител..ще потърся ама нещо не откривам засега(в търсачката)развихри се с търсачката, имаше много обширна тема, май се лепяха със някакъв специален силикон... и аз колко им треперя на моите и все внимавам къде спирам, дано ги опазим докато спрат да се търсят
Публикувано 21 август 2007 - 10:58
ей тука има малко http://www.mbclub.bg...d...ic=4157&hl=Ми колкото и да ми е неприятно-няма да спрат да се търсят освен ако комплекта не стане 100-200 лева-тогава няма да си заслужава риска за крадците да им изпразня един пълнител..ще потърся ама нещо не откривам засега(в търсачката)
Публикувано 21 август 2007 - 11:00
гледах я вече-благодаря ти наистина-прегледах всички теми но общо взето е мъглява информацията-мен ме интересува къде може да ми го направят и за колко-и как-но мисля че тоя вариант със силикона май е най удачен-при всички положения трябва да го направя де......абе мани....ей тука има малко http://www.mbclub.bg...d...ic=4157&hl=
Публикувано 21 август 2007 - 14:02
гледах я вече-благодаря ти наистина-прегледах всички теми но общо взето е мъглява информацията-мен ме интересува къде може да ми го направят и за колко-и как-но мисля че тоя вариант със силикона май е най удачен-при всички положения трябва да го направя де......абе мани....
Публикувано 21 август 2007 - 14:06
със сигурност ще се похваля,но още по сигурно е че няма да го правя аз-ще намеря сервиз в който да ми го направят-но ще опиша всичко включая цени-проблема не е никак малък и имам едно мнооого гадно усещане ,че цените на тия лайсни било то нови или втора употреба се държат изкуствено високи именно поради честите им кражби-както казах ако е 100 -200 лева коплекта никой уважаващ себе си айдук няма да ги пипне-няма логика да са такива цени(700-1200 лв)!!! при условие че са само декоратиени елементи па било то и на мерцедесДо колкото съм запознат със лепилата на база силикон, има едно лепило за лепене на стъкла ! Казва се К+Д, черно на цвят, производител е Вюрт!! пробвай с него! мисля че ще се получи!!
Да не забравиш да кажеш после какви л....а си из....л!
Успех!!
Публикувано 28 август 2007 - 17:21
Публикувано 28 август 2007 - 17:59
принципно си много прав-ама не мое да си дал цифра пари за кола-да си има хубави лайсни и после да я караш помоите ги откраднаха 10 дни след като си взех колата (преди 2 години и половина) .. и от тогава карам без лайсни.. нека света се оглежда в моята кола, пък аз си седя вътре и не ми пука ...
Това с лепенето и болтовете не си е работа ...
Публикувано 26 септември 2007 - 09:22
Публикувано 26 септември 2007 - 09:38
Публикувано 26 септември 2007 - 10:47
Публикувано 27 септември 2007 - 00:00
Публикувано 27 септември 2007 - 08:50
Публикувано 27 септември 2007 - 09:01
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни