Jump to content

•  

Photo
- - - - -

чеинджър за с класа

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 bormioli

bormioli

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 15 Posts:

Posted 18 August 2007 - 17:15

Наскоро си купих С класа 2002 комби с голямята навигация само че гадовете които ми докараха колата явно са свалили тунера за телевизията и чеиджара защото кабелите си стоят и си личи че ги е имало. Бях в мерцедес сервиз и там ми казаха някакви цени от порадака на 1500-2000 лв :slap може ли някои да ме насочи от каде да си намиря двд чеиджър нещо по нормална цена може втора употреба да е няма значение само да е съвместив с навигацията. Аз съм от Благоевград. Мога да се повоза до всяка точка на бг само да се свърши работа . Мерси предварително.
  • 0

#2 Nikolet

Nikolet

Чирак

• Потребители на форума
  • 94 Posts:

Posted 18 August 2007 - 20:08

Наскоро си купих С класа 2002 комби с голямята навигация само че гадовете които ми докараха колата явно са свалили тунера за телевизията и чеиджара защото кабелите си стоят и си личи че ги е имало. Бях в мерцедес сервиз и там ми казаха някакви цени от порадака на 1500-2000 лв :slap: може ли някои да ме насочи от каде да си намиря двд чеиджър нещо по нормална цена може втора употреба да е няма значение само да е съвместив с навигацията. Аз съм от Благоевград. Мога да се повоза до всяка точка на бг само да се свърши работа . Мерси предварително.

При Балканстар, цените започват от 1000лв., дори за нещо съвсем обикновенно. Незнам къде точно можеш да намериш, това което ти трява, но в Балканстар, със сигурност ще ти вземат двойно :closed-topic:
  • 0
Мерцедес са Публикувано изображение

#3 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3,768 Posts:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
Garage View Garage

Posted 20 August 2007 - 09:31

Търси тоз другар DISEM
  • 0

#4 Ilian4o

Ilian4o

Чирак

• Потребители на форума
  • 176 Posts:
  • Град:София

Posted 20 August 2007 - 18:31

Да disem е много точен, ходих по друг въпрос при него но човека е точен и мисля че ще ти свърши работа.
  • 0
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.

#5 bora77

bora77

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 3 Posts:

Posted 27 March 2008 - 16:28

Здравейте
От една седмица съм горд собственик на Е 220 CDI. 2002. Колата е с голямата навигация (Mercedes Benz Comand 2.0 (BO1522, Bosh)) можете да е видите тук http://www.erta.ru/b.../comand20.shtml само 4е има малък проблем. Доста се рових из форума, но не можах да разбера има ли карти за БГ и ако има от къде мога да си намеря. Също така 4ете само оригинални CD за правени не иска и да 4уе. Мога ли да й сложа DVD changer на който да се постави DVD карта за БГ и дискове с музика правени на PC. Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен. До седмица ще постна снимки на колата. Предварително ви благодаря.
  • 0

#6 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,243 Posts:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Posted 28 March 2008 - 11:51

Здравейте
От една седмица съм горд собственик на Е 220 CDI. 2002. Колата е с голямата навигация (Mercedes Benz Comand 2.0 (BO1522, Bosh)) можете да е видите тук http://www.erta.ru/b.../comand20.shtml само 4е има малък проблем. Доста се рових из форума, но не можах да разбера има ли карти за БГ и ако има от къде мога да си намеря. Също така 4ете само оригинални CD за правени не иска и да 4уе. Мога ли да й сложа DVD changer на който да се постави DVD карта за БГ и дискове с музика правени на PC. Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен. До седмица ще постна снимки на колата. Предварително ви благодаря.

Относно картите за нави за БГ - Аз имам карти но само за ПДА - много бедна работа . То може и да има карти и за твоита -въпроса е какво е съдържанието им. Досега не съм видял свясна карта на БГ за която и да е нави.
Относно четенето на собствено изпечени ЦД та - не би трябвало да е проблем прегледаи все пак ка ги правиш. Обикновено няма защита да не ги чете.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users