Продадох си Мерцедеса
Започната от Mimo-200E, 31 мар 2006 - 09:15:10
8 мнения по тази тема
Публикувано 31 март 2006 - 09:15
Преди две седмици "вдигнах голяма сватба" и си продадох Мерцедеса :P
Сега не съм решил какво да правя, огледах в едно А4-1,9Tdi комби 98г.
или пък някоя по-запазена Е-кл. може би, абе ще видим
Публикувано 31 март 2006 - 11:31
Ми .. ху'аа да ти е честита свадбата! А за колите съвет ли искаш земи си сегашната (от последните) C(це) класа комби идеална е за семеина кола...
Публикувано 31 март 2006 - 13:30
Подръжката му със сигурност е по-голяма от на 124, но това, че е много скъпо за каране са малко митове и легенди според мен поне. Кара ми се готин Мерцедес, а не Ауди, но за 98-00г.. Мерцедес нямам възможност в момента
#4 Гост_TUNINGГост_
Публикувано 31 март 2006 - 18:03
В никакъв случай не си взимай AUDI да не си луд!Особено 1,9тди пълен боклук е като се има предид ,че е ауди!Преди две седмици "вдигнах голяма сватба" и си продадох Мерцедеса :P
#5 Гост_TUNINGГост_
Публикувано 31 март 2006 - 18:05
Като нямаш пари събери малко и си купи!Верно не се заглежадай по-други марки !
Публикувано 31 март 2006 - 18:28
Ето, че имаш въможност за ъпгреит от Е-класа на S-класаПодръжката му със сигурност е по-голяма от на 124, но това, че е много скъпо за каране са малко митове и легенди според мен поне. Кара ми се готин Мерцедес, а не Ауди, но за 98-00г.. Мерцедес нямам възможност в момента
Публикувано 01 април 2006 - 08:41
Братле, ти верно ще ни помислиш за фанатици, но...не си взимай Ауди...в смисъл кво сте се хванали за годините, коя година ще е...абе Мерц ли е, и с 3-4 години да е по-стар ще ти се отплати, плюс тва...бате, нали знаеш старите S-ки нямат равни по здравина...с изключение на пурата
Публикувано 01 април 2006 - 11:38
Честита сватба,а що се отнася за колата ,всички в този форум сме на едно мнениеПреди две седмици "вдигнах голяма сватба" и си продадох Мерцедеса :P
Публикувано 02 април 2006 - 10:31
И аз мисля същото !!! Дръж си на марката, не гледай годините толкова,освен ако наистина не държиш да е по-нова колата! След Мерцедеса това Ауди ще ти се види,като каруца Лично мнение,че това са най-неоправданите пари за автомобил от класа Вени,каза точно това ,което и аз щях да кажа
Успех
Успех
www.bmwpower-bg.net
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни