Откраднаха ми компютърапомагайте със съвети
Started by a_atanasov, 15 Aug 2007 - 06:18:34
25 replies to this topic
Posted 20 August 2007 - 18:49
Чак когато им ги откраднат хората разбират че имат такъв скъп комутатор!
Posted 21 August 2007 - 22:28
Dnes mi se obadiha ot serviza na zastrahovatelja, che kolata mi e gotova. Vse oshte ne moga da povjarvam. Shte ja vzimam v subota, che sum na more.
Kazete mi kude da gledam dali e slozhen podhodjashtoja kompjuter, kato naprimer dali meni oborotite pri vkljuchen klimatik.
Kogato vichko mine dobre, shte vi kazha koi mi e zastrahovatelja.
Izvinjavam se za latinicata, no pisha s Vista i njama kirilica.
Kazete mi kude da gledam dali e slozhen podhodjashtoja kompjuter, kato naprimer dali meni oborotite pri vkljuchen klimatik.
Kogato vichko mine dobre, shte vi kazha koi mi e zastrahovatelja.
Izvinjavam se za latinicata, no pisha s Vista i njama kirilica.
Posted 03 October 2007 - 20:24
.
Posted 16 November 2007 - 12:13
Според мен крадците търсят по поръчка и няма да разбият която и да е цетка имам в предвид примерно търсят компютър за с180
и как разбират дали е с180 - поглеждат колата отзад кво пише.На моята нищо не пише и може би затова не са ме закачалили.Ако има някой
потърпевш с откраднат компютър без лого на модела на багажника нека сподели да знаем.
и как разбират дали е с180 - поглеждат колата отзад кво пише.На моята нищо не пише и може би затова не са ме закачалили.Ако има някой
потърпевш с откраднат компютър без лого на модела на багажника нека сподели да знаем.
Posted 27 November 2007 - 16:25
Здравейте,
И аз като вас карам Ц180 94г.без лого отзад на багажника ,но ми гепиха комутатора на 1 ноември,от кръговото на 4-ти километър.сега съм в бокса и търся комутатор.
Комутатора ми беще siemens 015 545 72 32.
Търсех около месец,но сега сам открил комутатор пак от ц 180 94г.,но с различни цифри от пред.
Въпросът ми е следния, дали ще стане за колата ми ,защото ми искат 1200 лева.
Мола ви помагайте ако можете!
И аз като вас карам Ц180 94г.без лого отзад на багажника ,но ми гепиха комутатора на 1 ноември,от кръговото на 4-ти километър.сега съм в бокса и търся комутатор.
Търсех около месец,но сега сам открил комутатор пак от ц 180 94г.,но с различни цифри от пред.
Posted 27 November 2007 - 16:35
Малий 1200кинта Е как така на колелото бре - малийй наглост голямаЗдравейте,
Абе пробвай с търсачката - тука нейде имаше комутатори по спомени на по-тънка лайсна
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Posted 27 November 2007 - 20:41
Според мен крадците търсят по поръчка и няма да разбият която и да е цетка имам в предвид примерно търсят компютър за с180
Крадците знаят какво крадат едва ли по надписа отзад разбират каква е колата, примерно като видят оборотомера е ясно дали е бензин или дизел също имат връзки с полицията и просто могат да направят справка по номера на колата каква е или пък, ако търсят точно определена кола от полицията им правят справка къде е регистрирана такава, да не говорим и за застрахователите които имат база данни с всички коли и самите те работят с крадци и тн...
Posted 27 November 2007 - 20:54
Крадците знаят какво крадат едва ли по надписа отзад разбират каква е колата, примерно като видят оборотомера е ясно дали е бензин или дизел също имат връзки с полицията и просто могат да направят справка по номера на колата каква е или пък ако търсят точно определена кола от полицията им правят справка къде е регистрирана такава, да не гонорим и за застрахователите които има база данни с всички коли и самите те работят с крадци и тн...
Изобщо цялата ни държава е такава
Posted 27 November 2007 - 21:09
Здравейте,
сложи го и ако запалиш нема грижа ,от опит говоря
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 28 November 2007 - 08:31
Ако запали значи си е купил неговиясложи го и ако запалиш нема грижа ,от опит говоря
Застраховки Каско и ГО - Тук!
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users