Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

искам мнение за сервиза на БАЛКАНСТАР в Русе

• Please log in to reply
9 мнения по тази тема

#1 нели

нели

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 10 август 2007 - 16:25

Предстои ми ходене в сервиза и ако можете кажете си вашето мнение за него.Много ще ви бъда благодарна
  • 0

#2 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3768 Мнения:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 август 2007 - 16:32

Софийският е пълна трагедия, така че надали ще е по-различно :0_evil:
  • 0

#3 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 10 август 2007 - 16:38

Предстои ми ходене в сервиза и ако можете кажете си вашето мнение за него.Много ще ви бъда благодарна

Кажи за какво се налага да ходиш точно там?За някои неща почти нямаш избор...
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#4 нели

нели

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 10 август 2007 - 16:47

Кажи за какво се налага да ходиш точно там?За някои неща почти нямаш избор...

Преди седмица ми смениха маркуч на хидравликата с някакъв направен,а не оригинален.Колата започна да вие при подаване на газ,т.е. с увеличаване на оборотите се увеличава и виенето.Казаха ми,че само там мога да намеря оригинален маркуч.Аз съм от Разград и нямам друг избор
  • 0

#5 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 10 август 2007 - 16:57

Преди седмица ми смениха маркуч на хидравликата с някакъв направен,а не оригинален.Колата започна да вие при подаване на газ,т.е. с увеличаване на оборотите се увеличава и виенето.Казаха ми,че само там мога да намеря оригинален маркуч.Аз съм от Разград и нямам друг избор

не ти ли писах да провериш в Ивайжет?също и в Ауто-плюс-те получават оригинални части от Ивайжет при поръчка и ги доставят за 24 часа най-много!
  • 0

#6 нели

нели

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 10 август 2007 - 17:10

не ти ли писах да провериш в Ивайжет?също и в Ауто-плюс-те получават оригинални части от Ивайжет при поръчка и ги доставят за 24 часа най-много!

Телефона им който е в интернет не отговаря.За съжаление сме се заврели на кучето в газа,в този шибан град.Щом аз като жена взех да псувам,смятай за какво става на въпрос.Пропилях си цялата отпуска с тази кола
  • 0

#7 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 10 август 2007 - 17:24

Телефона им който е в интернет не отговаря.За съжаление сме се заврели на кучето в газа,в този шибан град.Щом аз като жена взех да псувам,смятай за какво става на въпрос.Пропилях си цялата отпуска с тази кола

вземи го от тел.справки,или си дай телефона-ще ти звънна след около час,че визитките са ми в колата...
инак за такава смяна в балканстар не виждам какво могат да оплескат-не е някоя "тънка"операция-само дето за труд ще ти вземат по-скъпо!ако обаче са заявили маркуча,заради теб и не отидеш ще е кофти...да не опреш някой път пак до тях...!:)
или вземи тел. на ауто-плюс в Русе,кажи им номера на рамата,и кажи,че искаш тази част да ти я доставят само и единствено от Ивайжет!!!
  • 0

#8 нели

нели

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 10 август 2007 - 17:47

вземи го от тел.справки,или си дай телефона-ще ти звънна след около час,че визитките са ми в колата...
инак за такава смяна в балканстар не виждам какво могат да оплескат-не е някоя "тънка"операция-само дето за труд ще ти вземат по-скъпо!ако обаче са заявили маркуча,заради теб и не отидеш ще е кофти...да не опреш някой път пак до тях...!:)
или вземи тел. на ауто-плюс в Русе,кажи им номера на рамата,и кажи,че искаш тази част да ти я доставят само и единствено от Ивайжет!!!

• 0

#9 нели

нели

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 17 Мнения:

Публикувано 10 август 2007 - 21:21

намерих от интернет телефоните на ауто плюс Русе.Благодаря ти за информацията
  • 0

#10 Inkas

Inkas

Напреднал

• Потребители на форума
  • 732 Мнения:
  • Град:Русе

Публикувано 11 август 2007 - 19:04

нели, ако ти трябва нещо пиши. Аз съм от Русе. ( е и във Ветово живея отвреме навреме ). Та ако искаш ще ти предложа някой друг свестен майстор.
  • 0
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни