искам мнение за сервиза на БАЛКАНСТАР в Русе
Започната от нели, 10 авг 2007 - 16:25:07
9 мнения по тази тема
Публикувано 10 август 2007 - 16:25
Предстои ми ходене в сервиза и ако можете кажете си вашето мнение за него.Много ще ви бъда благодарна
Публикувано 10 август 2007 - 16:32
Софийският е пълна трагедия, така че надали ще е по-различно
Публикувано 10 август 2007 - 16:47
Преди седмица ми смениха маркуч на хидравликата с някакъв направен,а не оригинален.Колата започна да вие при подаване на газ,т.е. с увеличаване на оборотите се увеличава и виенето.Казаха ми,че само там мога да намеря оригинален маркуч.Аз съм от Разград и нямам друг изборКажи за какво се налага да ходиш точно там?За някои неща почти нямаш избор...
Публикувано 10 август 2007 - 16:57
Преди седмица ми смениха маркуч на хидравликата с някакъв направен,а не оригинален.Колата започна да вие при подаване на газ,т.е. с увеличаване на оборотите се увеличава и виенето.Казаха ми,че само там мога да намеря оригинален маркуч.Аз съм от Разград и нямам друг избор
не ти ли писах да провериш в Ивайжет?също и в Ауто-плюс-те получават оригинални части от Ивайжет при поръчка и ги доставят за 24 часа най-много!
Публикувано 10 август 2007 - 17:10
Телефона им който е в интернет не отговаря.За съжаление сме се заврели на кучето в газа,в този шибан град.Щом аз като жена взех да псувам,смятай за какво става на въпрос.Пропилях си цялата отпуска с тази колане ти ли писах да провериш в Ивайжет?също и в Ауто-плюс-те получават оригинални части от Ивайжет при поръчка и ги доставят за 24 часа най-много!
Публикувано 10 август 2007 - 17:24
Телефона им който е в интернет не отговаря.За съжаление сме се заврели на кучето в газа,в този шибан град.Щом аз като жена взех да псувам,смятай за какво става на въпрос.Пропилях си цялата отпуска с тази кола
вземи го от тел.справки,или си дай телефона-ще ти звънна след около час,че визитките са ми в колата...
инак за такава смяна в балканстар не виждам какво могат да оплескат-не е някоя "тънка"операция-само дето за труд ще ти вземат по-скъпо!ако обаче са заявили маркуча,заради теб и не отидеш ще е кофти...да не опреш някой път пак до тях...!
или вземи тел. на ауто-плюс в Русе,кажи им номера на рамата,и кажи,че искаш тази част да ти я доставят само и единствено от Ивайжет!!!
Публикувано 10 август 2007 - 17:47
вземи го от тел.справки,или си дай телефона-ще ти звънна след около час,че визитките са ми в колата...
инак за такава смяна в балканстар не виждам какво могат да оплескат-не е някоя "тънка"операция-само дето за труд ще ти вземат по-скъпо!ако обаче са заявили маркуча,заради теб и не отидеш ще е кофти...да не опреш някой път пак до тях...!
или вземи тел. на ауто-плюс в Русе,кажи им номера на рамата,и кажи,че искаш тази част да ти я доставят само и единствено от Ивайжет!!!
Публикувано 10 август 2007 - 21:21
намерих от интернет телефоните на ауто плюс Русе.Благодаря ти за информацията
Публикувано 11 август 2007 - 19:04
нели, ако ти трябва нещо пиши. Аз съм от Русе. ( е и във Ветово живея отвреме навреме ). Та ако искаш ще ти предложа някой друг свестен майстор.
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни