Vito 110 Dел. схема
Започната от Петър, 10 авг 2007 - 11:38:44
6 мнения по тази тема
Публикувано 10 август 2007 - 11:38
Откъде мога да си дръпна ел. схема за Vito 110 D 98-а?
Thank's
Thank's
Публикувано 10 август 2007 - 23:10
Откъде мога да си дръпна ел. схема за Vito 110 D 98-а?
Thank's
Аутодата,Мерцедес Бенц-Веркщат-Информацион -ситем-има ги в торентите!
Публикувано 05 октомври 2007 - 21:21
А можеш ли да ми дадеш линк?Не мога да открия никъде
Публикувано 05 октомври 2007 - 23:01
Добре де,...какво ще ги правиш тези ел.схеми?
За гледане не стават,..много са объркани,...и са около 35 броя.
за коя система ти требва,...номер на рама дай,....и кажи ?
Сам ли ще дълбаеш по буса!?
За гледане не стават,..много са объркани,...и са около 35 броя.
за коя система ти требва,...номер на рама дай,....и кажи ?
Сам ли ще дълбаеш по буса!?
Публикувано 06 октомври 2007 - 11:26
Сам ще работя по машината.Отначало ми трябваше за да направя скрития ключ за, който говорихме в другата тема.А сега схемите ми трябват да ги разгледам да ми се разяснат някои неща.Имам много въпроси относно буса.Примерно защо като завъртя контактния ключ/без да пробвам да запаля/ светва лампата за маслото и после изгасва?Това според не е повреда, защото и на други 110-ки съм го виждал.
p.s.Номерата сега не мога да ти ги кажа, тъи като буса се намира във Видин а аз съм в София.Баща ми го кара.
p.s.Номерата сега не мога да ти ги кажа, тъи като буса се намира във Видин а аз съм в София.Баща ми го кара.
Публикувано 06 октомври 2007 - 11:36
Сам ще работя по машината.Отначало ми трябваше за да направя скрития ключ за, който говорихме в другата тема.А сега схемите ми трябват да ги разгледам да ми се разяснат някои неща.Имам много въпроси относно буса.Примерно защо като завъртя контактния ключ/без да пробвам да запаля/ светва лампата за маслото и после изгасва?Това според не е повреда, защото и на други 110-ки съм го виждал.
... защото това е тест на лампичката!
Вито немат датчици за налягане на маслото,...там се ползва нивомер.
И куп още объркани неща по изпълнение от техниците Испанци!
Моето пожелание е да си го караш и да не разравяш надълбоко!
Ще ти се надуе главата с тоя измислен модел!
Ако все пак си упорит и не се отказваш,....търси из торентите за Мерцедесовата програма WIS+ASRA-там има всички схеми за Вито!
Дори тук във форума има линкове към торентите!,...помогни си с Търсачката!
Успех ,Петре!
Публикувано 06 октомври 2007 - 12:01
ОК!Ще потърся тази програма.Ако не е таина ти с какво се занимаваш?Да не би да си маистор, ако е така даи си координатите.Машината има някои проблеми, за които не може да се пише така, според мен трябва да се погледне.А добри маистори трудно се намират в последно време.
Поздрави!
Поздрави!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни