Май имаше левскарчета из форума...
Започната от коцев, 07 авг 2007 - 21:45:25
32 мнения по тази тема
Публикувано 07 август 2007 - 21:45
Доколкото си спомням май имаше едно време левскарчета из форума ???
Публикувано 07 август 2007 - 21:55
Паднаха ли?Кво е станало я кажи?
.
Публикувано 07 август 2007 - 21:59
Ами и тука подпушиха с 1:0
Публикувано 07 август 2007 - 22:09
Деееба,то само с късмет при жребия няма как да стане.Другия път повече
.
Публикувано 07 август 2007 - 22:13
Аз не се радвам много ,защото и Омония може да арзулне ЦСКА. Все пак топка е , кръгла е и на туй отгоре е от женски род.
Публикувано 07 август 2007 - 22:26
Аз въобще не се радвам,може да са Левскари,но са и БЪЛГАРИ ма само с късмет няма как да стане,трябва и игра.Ше ги видим наще какъв ше го гушнат.
.
Публикувано 08 август 2007 - 09:31
Само не разбрах кат "НЕ СЕ РАДВАТЕ" кво злобеете
тва че Левски са пълни некадърници е ясно и въпреки това където ви хванем ви бием да не казвам като кво
тва че Левски са пълни некадърници е ясно и въпреки това където ви хванем ви бием да не казвам като кво
Публикувано 08 август 2007 - 09:37
Само не разбрах кат "НЕ СЕ РАДВАТЕ" кво злобеете
Публикувано 08 август 2007 - 09:52
Неприятна беше случката снощи!
Само не знам къде беше късмета в цялата работа? Само на нас ни се падат дървосекчи напоследък... То не беха тия, Бран, Щурм...
Бех на мача - няма такъв карък. Тези не излизаха от половината си второто полувреме, дори и да вземат топката...
НЕ оправдавам наш'те в никой случай! Щом не можем на тез да вкараме - по-добре че отпаднахме...
java script:add_smilie("","smid_52")
levski.gif
Само не знам къде беше късмета в цялата работа? Само на нас ни се падат дървосекчи напоследък... То не беха тия, Бран, Щурм...
Бех на мача - няма такъв карък. Тези не излизаха от половината си второто полувреме, дори и да вземат топката...
НЕ оправдавам наш'те в никой случай! Щом не можем на тез да вкараме - по-добре че отпаднахме...
java script:add_smilie("","smid_52")
levski.gif
Публикувано 08 август 2007 - 10:23
Мача е купен.А съдията е братовчед на Марк Райли!!
Публикувано 08 август 2007 - 10:31
Само Левски бе
...........нищо че дори не знам как им се казва треньора
Просто принципно не се интересувам от футбол, ама съм за Левски, щото като бях в първи клас целия ми клас бяха чорбари, и аз да съм напук станах левскар...
Просто принципно не се интересувам от футбол, ама съм за Левски, щото като бях в първи клас целия ми клас бяха чорбари, и аз да съм напук станах левскар...
Публикувано 08 август 2007 - 10:35
Само Левски бе
евала. Аз не бях ходил на мач от 7-8 годинки и тва ще ми е последния, но ЧОРБАР - никога
Публикувано 08 август 2007 - 11:27
По-добре стана така, че отпаднахме още от сега, защото Мустака май си помисли, че по дефолт се в групите на ШЛ всяка година. Да игрят ганкиното една година у ВИСШАТА ЛИГА, па догодина може да му дойде друг акъл. Жал ми е за Мъри и феновете дето имаха надежди за Европа, но колкото по-рано видиме къде сме толкова по-добре. И все пак отбора е един САМО
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 08 август 2007 - 11:29
И на мен май ще ми е последния мач.Голяма мъка тея футболисти измъчиха топката.Иначе
евала. Аз не бях ходил на мач от 7-8 годинки и тва ще ми е последния, но ЧОРБАР - никога
Публикувано 08 август 2007 - 11:29
имаше и ще има ЛЕВСКАРЧЕТА
Ihr guter Stern auf allen Straßen
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни