BAS/ASR светеща лампаC-Class & E-Class
Започната от Invento, 06 авг 2007 - 15:09:01
10 мнения по тази тема
Публикувано 06 август 2007 - 15:09
Здравейте,
Бих желал да споделя разрешението на следния проблем, ако на някой му се случи.
Ако често, когато карате при натискане и отпускане на педала на спирачката светва жълтата контролна лампа на таблото BAS ASR, то проблема е в стоп ключето, което е монтирано над спирачния педал. Вариантите са два ново ключе около 20-30лв струва или отваряте старото раздалечавате двете пластини и готово. Таблото под кормилото се сваля лесно. Държи се на няколко винта и щипки.
Това е!
Недейте да слушате приказки от разни механици за серво датчици и трицифрени суми!
На добър път!
Ако често, когато карате при натискане и отпускане на педала на спирачката светва жълтата контролна лампа на таблото BAS ASR, то проблема е в стоп ключето, което е монтирано над спирачния педал. Вариантите са два ново ключе около 20-30лв струва или отваряте старото раздалечавате двете пластини и готово. Таблото под кормилото се сваля лесно. Държи се на няколко винта и щипки.
Това е!
Недейте да слушате приказки от разни механици за серво датчици и трицифрени суми!
На добър път!
Публикувано 06 август 2007 - 17:32
ЕВАЛА ПИЧ,снимки имаш ли на процедурата?
.
Публикувано 06 август 2007 - 18:57
кеде ти я оправиха стоп-машинката?Здравейте,
Това е!
На добър път!
Публикувано 08 август 2007 - 10:09
ЕВАЛА ПИЧ,снимки имаш ли на процедурата?
Снимки нямам. Но ето линк към източника на това полезно инфо. http://forums.mbworl...ead.php?t=52146
Там ще намериш и описание стъпка по стъпка как става.
А относно сервиза - намира се в Пловдив, до сервиза на Ауди.
Публикувано 08 август 2007 - 22:42
Снимки нямам. Но ето линк към източника на това полезно инфо. http://forums.mbworl...ead.php?t=52146
Там ще намериш и описание стъпка по стъпка как става.
А относно сервиза - намира се в Пловдив, до сервиза на Ауди.
Нова стоп-машинка няма ли да сложиш-колко мислиш че ще изкара правената?
Публикувано 09 август 2007 - 17:53
Казах само, къде се намира сервиза и че може да се направи старата, а не че все още съм с нея!
Публикувано 09 август 2007 - 18:26
Казах само, къде се намира сервиза и че може да се направи старата, а не че все още съм с нея!
А ха!
Публикувано 30 октомври 2007 - 09:31
Здравейте,
Това е!
На добър път!
Публикувано 30 октомври 2007 - 09:38
привет на всички,
при мен също присветваше bas asr лампата,при диагностика се установи,че е стоп ключето.Не сам го ремонтирал,а го подменох с ново- 30.80лв оригинално от БС.колегата е абсолютно прав. ц 200 97г
при мен също присветваше bas asr лампата,при диагностика се установи,че е стоп ключето.Не сам го ремонтирал,а го подменох с ново- 30.80лв оригинално от БС.колегата е абсолютно прав. ц 200 97г
Публикувано 30 октомври 2011 - 17:56
Здравейте
Искам да ви питам на мене ASR лампата ми свети постоянно ,и като пробвам да я изключа не става .
Какво означава това че не работи ли ????
Искам да ви питам на мене ASR лампата ми свети постоянно ,и като пробвам да я изключа не става .
Публикувано 30 октомври 2011 - 18:26
Здравейте
Да това означава, че не работи.На първо време трябва да отидеш на диагностика....после сподели тук какви грешки ти дава и проблема ще се реши.
П.С Може ли само да не прекаляваме със въпросителните знаци отзад.И 20 знака да сложиш няма да промениш нищо.
By Batev
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни