Възможно ли е това?Изгорели гърнета!!!
Започната от ENOXELA, 29 мар 2006 - 20:15:15
4 мнения по тази тема
Публикувано 29 март 2006 - 20:15
Мда та къде ми отиде керията от каране на LPG ??? Средното гърне го смених преди около две години или 50 К а задното преди 15 К км.Сега и двете са за смяна Та въпроса е дали са ментета или наистина газта ги яде бързо!!!
Публикувано 29 март 2006 - 20:36
от какъв материал са?
на Форда са от неръждаема стомана и са на повече от 2 год и няма грижа-преди 3 год в ЕМ-комплект сменихме 80% от изпускателната с-ма-последното гърне сложих едно 20 годишмо от Рендж Ровър и то изкара 1.2 год. са последното е от калпава тенекия и е ръждясало, но другото дето е от неръжд. и тръбата не са мръднали
на Форда са от неръждаема стомана и са на повече от 2 год и няма грижа-преди 3 год в ЕМ-комплект сменихме 80% от изпускателната с-ма-последното гърне сложих едно 20 годишмо от Рендж Ровър и то изкара 1.2 год. са последното е от калпава тенекия и е ръждясало, но другото дето е от неръжд. и тръбата не са мръднали
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 30 март 2006 - 07:56
Лошото e, че доставчиците не са много различни И май ще се модват гърнетата с нещо Hand Made на там отиват нещатамай трябва да смениш доставчика
Аз имам тука една Самара, която е скапана от каране и от годинки, кара се само на бензин, и всяка година и сменям по едно-две гърнета - от най-евтинките, че не ясно дали ще доживее до следващата година
Това с неръждавейката е спасението, или друг доставчик
Публикувано 30 март 2006 - 20:18
Аз утре ще си монтирам пак едно от гърнетата (това което е на мястото на катализаторното, само дето при мен е трикамерно).
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни