http://www.mbclub.bg/forums/index.php?showtopic=5983
Started by dem, 31 Jul 2007 - 22:48:05
7 replies to this topic
Posted 31 July 2007 - 22:48
Помощ колеги!
Кажете как да постьпя..След като два дена доливах вода/около 2.5 литра/ в казанчето с антифриза и от два сервиза ми казаха да се приготвя за смяна на глава или в наи-добрия случай гарнитура,изведньж всичко се укроти..Днес след като изминах около 100 км. в София нивото на водата си остана сьщото.Не ми гльтна и грам вода,при положение ,че предишния ден отидоха около 1.5 л.Какво да правя?Вече си порьчах гарнитура доставка от Германия.Да отварям ли двигателя или да чакам да стане някоя по-голямя поразия..
Кажете как да постьпя..След като два дена доливах вода/около 2.5 литра/ в казанчето с антифриза и от два сервиза ми казаха да се приготвя за смяна на глава или в наи-добрия случай гарнитура,изведньж всичко се укроти..Днес след като изминах около 100 км. в София нивото на водата си остана сьщото.Не ми гльтна и грам вода,при положение ,че предишния ден отидоха около 1.5 л.Какво да правя?Вече си порьчах гарнитура доставка от Германия.Да отварям ли двигателя или да чакам да стане някоя по-голямя поразия..
Posted 31 July 2007 - 22:55
Щом си ги поръчал направи я,сега и да е запекла за малко..пак ще тръгне...,решаваи проблема кардинално!! Ти всичко ли провери преди да решиш за гарнитурата...Помощ колеги!
Posted 31 July 2007 - 23:03
Бацеееее,тва много вода бе,как така ще се запече сама,да е килца на седмица ДА,ма 2.5 кила за 2 дни си е бая.Я ходи да ти прегледат колата в някои свестен сервиз,че мен маааалко ме съмнява да те боли главата.
.
Posted 31 July 2007 - 23:05
Ами всичко.И от никаде не се вижда да изтича вода.Само едни подозрителни мехурчета в казанчето,които се появяват на свободни обороти,а при форсиране плавно изчезват за дьлго време.Като я вдигнаха на високо се забелязва и че има някакво мин. капане от турбото,но така и никой не е 100% сигурен в диагнозата.Какво да правя?Щом си ги поръчал направи я,сега и да е запекла за малко..пак ще тръгне...,решаваи проблема кардинално!! Ти всичко ли провери преди да решиш за гарнитурата...
Posted 31 July 2007 - 23:14
Готов си!
Posted 31 July 2007 - 23:17
добавки за запушване сипвал ли си???
Posted 01 August 2007 - 09:23
А капачката на разширителния съд читава лие?
Най-доброто или нищо!
Posted 01 August 2007 - 19:13
Сьмнявам се по-скоро,че на казанчето в горната част има отвор от който би трябвало при голямо налягане да изтича течност.А той се вижда е запушен струва ми се фабрично.Но така ли трябва да е при А-класите незнам..А капачката на разширителния съд читава лие?
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users