Към съдържанието

•  

Снимка

спукан радиатор w124

• Please log in to reply
6 мнения по тази тема

#1 560SEC Power

560SEC Power

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 11 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 23 юли 2007 - 13:26

Здравейте, вчера ми се спука радиатора и съм решил да си закупя нов, обаче нямам никаква представа дали трябва да търся оригинален втора употреба което ми се струва невъзможно да се намери читав или да взема нов..има една фирма Nissens май правят добри авторадиатори но ще е добре някой от вас пичове да ми помогне.10x предварително! :happy:
  • 0

#2 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Град:kozloduy
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 23 юли 2007 - 14:13

Здравейте, вчера ми се спука радиатора и съм решил да си закупя нов, обаче нямам никаква представа дали трябва да търся оригинален втора употреба което ми се струва невъзможно да се намери читав или да взема нов..има една фирма Nissens май правят добри авторадиатори но ще е добре някой от вас пичове да ми помогне.10x предварително! :happy:

Аз си правих при тях само че масления радиатор за 124 300 ТД.280 лв ми излезе,за 3 дена го правят.Офиса е на ул.Заичар между Пиротска и Симеон,по близо е до Пиротска.Успех. :flagMB new:
  • 0

#3 yoni

yoni

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 19 Мнения:

Публикувано 25 юли 2007 - 01:55

..има една фирма Nissens май правят добри авторадиатори но ще е добре някой от вас пичове да ми помогне.10x предварително! :happy:

Не ги правят ами ги внасят - фирмата е датска /ако не се лъжа/....Но са много добри ката качество и издържливост....Монтирал съм ,но на друга кола и съм много доволен....Ако не ти се занимава - на ул."Сребърна" срещу магазина на "БОШ" /кв. Хладилника/ има сервиз за климатици и радиатори - много са добри момчетата...Шефа се казва май Живко...С много поздрави от благодарен клиент със 124-ка,на когото му е оправил климата...
Мисля,че и те работят с "Нисен".
Успех!!!
  • 0
:levski: Дай боже всеки му.... :flagMB new:

#4 martell

martell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:
  • Град:BG, SF
  • Интереси:cars, computers, artifical intelligence, biotechnology, genetics, robotics, space ships, space stations

Публикувано 25 юли 2007 - 09:21

Кажи къде точно му е проблема на радиатора. Аз също имах проблем с радиатора на 124. Беше протекъл от уплътненитето на пластмасовите страници. Ако е това, не се плаши, има лек, няма да се наложи да купуваш нов. Предполагам, че и при теб е същия проблема. Пиши ми на [email protected] и ще се разберем.
  • 0
СГОВОРНА ДРУЖИНА, ПЛАНИНА ПОВДИГА.

#5 sakata

sakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 724 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 E320T CDI
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 юли 2007 - 09:38

Кажи къде точно му е проблема на радиатора. Аз също имах проблем с радиатора на 124. Беше протекъл от уплътненитето на пластмасовите страници. Ако е това, не се плаши, има лек, няма да се наложи да купуваш нов. Предполагам, че и при теб е същия проблема. Пиши ми на [email protected] и ще се разберем.

и как ще се поправи ако е протекъл от уплътнението на пластмасовите страници - това си е тема точно за тук...
  • 0
I expect nothing. I fear no one. I am free.

#6 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Град:kozloduy
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 25 юли 2007 - 12:59

Не ги правят ами ги внасят - фирмата е датска /ако не се лъжа/....Но са много добри ката качество и издържливост....Монтирал съм ,но на друга кола и съм много доволен....Ако не ти се занимава - на ул."Сребърна" срещу магазина на "БОШ" /кв. Хладилника/ има сервиз за климатици и радиатори - много са добри момчетата...Шефа се казва май Живко...С много поздрави от благодарен клиент със 124-ка,на когото му е оправил климата...
Мисля,че и те работят с "Нисен".
Успех!!!

Само да вметна колега-фирмата e тази,но имат завод в едно село до София :happy: Даваш стария и по него ти правят нов за 3 дни :friends:
  • 0

#7 martell

martell

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 28 Мнения:
  • Град:BG, SF
  • Интереси:cars, computers, artifical intelligence, biotechnology, genetics, robotics, space ships, space stations

Публикувано 28 юли 2007 - 17:03

Понеже не ми се ще да "отварям очите" на разни "майстори", (които взимат безумни пари за да ти поправят радиатора по безброй различни начини, като например: да ти заварят нова страница от алуминий, която ще струва 100 лева и отгоре...) ще кажа само, че ако проблема наистина е в уплътненията на страниците, има лесен и почти безплатен начин да си оправиш радиатора само половин-един час. Който иска да знае повече нека ми пише ЛС или на е-майл-а, който съм оставил в предишния пост. Ще отговарям само на потребители на нашия форум.
Наскоро дори поправихме радиатора на един приятел с БМВ, който преди това ходи при един "радиаторджия" и той му предложил офертата с алуминиева страница. Радиатора му беше BEHR, същата марка като на 124ката. Явно след години се проявява този дефект с протичане от гуменото уплътнение. Но досега като гледам няма хора, които вярват, че проблема се ремонтира.
  • 0
СГОВОРНА ДРУЖИНА, ПЛАНИНА ПОВДИГА.

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни