Jump to content

•  

Photo
- - - - -

omv-Бургас

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Ann

Ann

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Posts:

Posted 23 July 2007 - 01:49

Имам C220CDI,днес след като заредих ,дизел от най-добрия на OMV-Бургас,не можах да вдигна повече от 130,при условие ,че предния ден се движех с 180.Имате ли представа на какво се дължи ?
  • 0

#2 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4,188 Posts:

Posted 23 July 2007 - 06:13

Имам C220CDI,днес след като заредих ,дизел от най-добрия на OMV-Бургас,не можах да вдигна повече от 130,при условие ,че предния ден се движех с 180.Имате ли представа на какво се дължи ?

Най вероятно е да е лоша нафта или запушен горивен филтър.Това на първо четене,нека дизелджийте кажат тежката си дума.Аз съм бивш такъв :icon_welldone:
  • 0

#3 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,380 Posts:

Posted 23 July 2007 - 06:19

не е от горивото!
  • 0

#4 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4,188 Posts:

Posted 23 July 2007 - 06:21

не е от горивото!

Ами като не е от това кажи от какво е :dontknow:
  • 0

#5 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,380 Posts:

Posted 23 July 2007 - 06:41

Трябва да се прочете с диагн.апаратура!

Често явление е когато горивото е било малко,преди да зареди,....блока записва грешка в директорията си-недостиг на гориво!

Тази грешка не се рестартира с изкл. и вкл. на запалването,трябва да се изтрие софтуерно!

А може и друго да е-регулатора на рейла може да е обърнал гумичката-това става пак при ниско ниво на горивото!

Надявам се да е нещо по леко!

Успех!
  • 0

#6 Ann

Ann

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Posts:

Posted 23 July 2007 - 08:10

Ако е софтуерен и някакъв по-сериозен проблем компютърът на колата нама ли да ми сигнализира ?А какво масло на двигателя бихте ми препоръчяли да сложа?
  • 0

#7 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,892 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Posted 23 July 2007 - 08:17

Ако е софтуерен и някакъв по-сериозен проблем компютърът на колата нама ли да ми сигнализира ?А какво масло на двигателя бихте ми препоръчяли да сложа?

Най-некачественото гориво,което изобщо някога съм сипвал е било пак в Бургас,но от Лукоил!!!А,рафинерията им е под носа,ама явно не това е проблема!

А,за маслото най-много е коментирано тук,но с две думи-пълна синтетика/100%/е най-добро!Лично аз бих препоръчал Mobil-1 Synt 5W/40,5W/50,като 5/50 е по-подходящо за Африканския климат,който напоследък ни е завзел! :wub:
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users