Питане "багажник за велосипеди"виждал ли е някой такъв?
Started by Blond, 24 Mar 2006 - 18:39:53
7 replies to this topic
Posted 24 March 2006 - 18:39
замислил съм се за багажник за велосипеди.
виждал ли е някой такъв, който да няма нужда от теглич, за да се закачи на колата? (става дума за 124-ката купе от подписа ми)
друг вариант е и багажник на покрива, ама със сигурност няма да е красиво и съвсем ще прецака аеродинамиката на колата за дълъг път.
благодаря ви предварително!
виждал ли е някой такъв, който да няма нужда от теглич, за да се закачи на колата? (става дума за 124-ката купе от подписа ми)
друг вариант е и багажник на покрива, ама със сигурност няма да е красиво и съвсем ще прецака аеродинамиката на колата за дълъг път.
Posted 24 March 2006 - 18:44
Има такива оригиналдъ но, кострукция е различа зависи от това дали е за едно или две колела.Ти за колко велосипeда желаеш?замислил съм се за багажник за велосипеди.
Posted 24 March 2006 - 19:49
поне за два велосипеда ми се ще да е.
къде си ги виждал?
къде си ги виждал?
Posted 24 March 2006 - 20:02
Ами по разни автомобили но ще попитам дали ги няма и в БГпоне за два велосипеда ми се ще да е.
къде си ги виждал?
Posted 24 March 2006 - 20:28
на мен отскоро ми е тази муха в главата и мисля да отскоча до високият блок в младост 1 , където продават колелета надявам се да има и такива нещица там
Posted 24 March 2006 - 21:27
къде е тоя блок в младост че аз пък мисля да си купувам колело да спортувам малко
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 24 March 2006 - 21:46
точно до лучано - то . като идваш от летището - вдясно има мисля 3 високи блока.
в този, дето е най-отвътре има(ше) магазин. преди година поне беше там и то доста голям и добре вървеше.
в този, дето е най-отвътре има(ше) магазин. преди година поне беше там и то доста голям и добре вървеше.
Posted 24 March 2006 - 21:49
мерси ще го преслушам някой ден
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users