Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Предна броня за W202сребрист цвят

• Please log in to reply
4 мнения по тази тема

#1 W202 `220CDI

W202 `220CDI

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:
  • Град:Stara Zagora

Публикувано 15 юли 2007 - 10:32

Здравейте колеги!
Карам W202 от 2000 година, но искам да си купя нова предна броня защото старата е доста излющена а и не е оригинална за модела, а за по-старите модели. Аз търся такава броня и такъв цвят.
Публикувано изображение
Някой ако продава да каже или да ме опъти къде мога да потърся, за да си купя. Благодаря предварително.
  • 0

#2 mitun

mitun

Напреднал

• Потребители на форума
  • 616 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W201 230E '88
    W202 250D '95
    S210 200K '01

Публикувано 16 юли 2007 - 13:09

След една инфекция ми пострада бронята и реших, че е по-добре да си намеря нова като тази от снимката, вместо да лепят счупената. Доста се порових и за нови и за втора ръка - резултатът е, че вносът на нови брони е само на този тип като на моята снимка (преди фейслифта), а по моргите не намерих. Внос може да има само от Балкан стар, но там не съм и проверявал даже. Ако все пак успееш да намериш - сподели откъде.
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображение
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq

#3 W202 `220CDI

W202 `220CDI

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:
  • Град:Stara Zagora

Публикувано 16 юли 2007 - 14:08

Проверих в една голяма морга, е нямаха. Но казаха че може да поръчат нова. Обясних на продавачката, че търся с фейслифта след 97-ма(от старата имаха) тя нащрака с компютъра броня 400 лв. лайсна за номер 180 лв, лайсна за не знам си какво си еди колко си. Накрая като удари чертата ми каза 800 и... нататък нямаше смисъл да слушам :blink: Питах я от Германия ли ги внасят - не от Италия и Китай са. Тези хора нещо се бъзикат..
  • 0

#4 mitun

mitun

Напреднал

• Потребители на форума
  • 616 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W201 230E '88
    W202 250D '95
    S210 200K '01

Публикувано 16 юли 2007 - 16:03

Остава варианта с моргите, но там е на късмет. Все още не разглобяват '98-2000 толкова често, а ако изпадне нещо веднага го развръзват. Не очаквам и при тоя дефицит цената да е под 400 лв. Докато питах насам натам всеки вика: "от старите също става" ;-( Явно затова твойта е с такава броня-не е намерил от по-новите стария собственик. При мене и праговете и задната броня са по-различни и засега съм се отказал от такъв фейслифт, не само заради набутването, ами поради невъзможността да намеря ориг. частите. Не знам как стои въпроса при тунинговащите фирми, защото не ми се кара пластмасарка, ако ще се пипа нещо-само оригиналдъ
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображение
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq

#5 BenzA

BenzA

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:

Публикувано 18 юли 2007 - 19:44

Преди 3 месеца имах същия проблем, но разликата беше че спешно ми трябваше и то точно такава, тъсих на всякаде по морги и магазини - Варан, София, питах навсякаде - резултатът беше следния, нова само от Балкан стар, която е над 1700 лв ако не се лъжа можеби и повече.В крайна сметка намерих втора употреба в АВТОМОРГА ДАРО http://www.avtomorga...m/index.php?s=1 в София. Нямаха я в наличност но ми я доставиха за една седмица от Италия с поръчка, оставих капаро от 300лв, като я получих доплатих още 300 и ми излезе 600 лв. не беше като нова но в сравнение с цената за нова си струваше, боядисаха ми е и сега вече ми олекна, а в една морга във Варна ми искаха 1200 лв за втора употреба.Това е с което мога да ти помогна.Но наистина тези брони са дефицит!!!
  • 0

4 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 4 гости, 0 анонимни