Проблем с гризачи
Започната от voydanov, 23 мар 2006 - 10:02:38
22 мнения по тази тема
Публикувано 23 март 2006 - 10:09
колега, в никакъв случай котка че тогава... имаше отделна тема за котки под капака
Отиваш в някоя фирма Анти-Гриз инженеринг :P т.е. някоя фирма дето се занимава с изтребване и гонене на гризачи, хлебарки и други гадини и се съверташ с тях какъв препарат или метод да използваш.
Отиваш в някоя фирма Анти-Гриз инженеринг :P т.е. някоя фирма дето се занимава с изтребване и гонене на гризачи, хлебарки и други гадини и се съверташ с тях какъв препарат или метод да използваш.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 23 март 2006 - 10:44
евентуално Само Дизел, Тито... и Хектор- те са в ЕС и по точно Герм. и Австр.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 23 март 2006 - 11:00
Ето как се справят с проблема колегите от Клуб Алфа Ромео :P
MB W210 E230
Публикувано 23 март 2006 - 11:48
Мога да ти дам телефона на Асен ТЕРМИНАТОР той с това се занимава професионално
Публикувано 23 март 2006 - 12:17
За такъв ароматизатор дори не съм чувал, че съществува. Днес ще погледна на някоя бензиностанцияи ще пиша за резултаташ.
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 23 март 2006 - 12:30
Ако намериш ефективно действащ ароматизатор, смятай, че си станал милионер за две недели.Предлагат ми само отрова,но това не е добър вариант.Аз съм виждал на автомобили внос от Австрия специални ароматизатори които ги гонят, но тук не знаят за тях.Може би някой от вас знае каде могат да се намерят такива?
Това с гризачите и поровете е голям проблем и за сега няма ефективно решение. Единственото, което върши до някъде работа е монтирането на високоволтова защита под двигателният отсек. Продават се такива комплекти за монтаж.
С други думи, забрави да се оправиш само с ароматизатор. Нищо не плаши гадините за дълго време, нито миризми, нито ултразвук, нито амулети, нищо. Свикват им и пак нападат.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 23 март 2006 - 14:14
Здравейте,
Значи в този случай отрова категорично не, защото представяте ли си как миришат няколко умрели мишки в колата на място, където без рязане не можеш да бръкнеш.
Продават се електронни пищялки за пъдене на гризачи. Виждал съм няколко модела в Практикер, може и в Бриколаж да има. И не са скъпи - по 30 - 40 лв.
Лев4о
Значи в този случай отрова категорично не, защото представяте ли си как миришат няколко умрели мишки в колата на място, където без рязане не можеш да бръкнеш.
Продават се електронни пищялки за пъдене на гризачи. Виждал съм няколко модела в Практикер, може и в Бриколаж да има. И не са скъпи - по 30 - 40 лв.
Лев4о
Публикувано 23 март 2006 - 18:36
Няма спасение, дори и с пищялките. След време и свикват и пак идват.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
Публикувано 23 март 2006 - 23:12
Само да ви кажа как дядо ми насело беше измислил да гони тия гризачи от мазета и гаражи-
намира един Вартбург или Трабант, докарва го пред гаража, взима един маркуч и го пъха в ауспуха. След което пъха другата част на маркуча в дупката на гризача и пали Вартбурга... оставя го така 20-30 минути да работи и да пълни дупката с миризливи газове... Дядо ми каза, че има страхотен ефект. Гадинките или изчезват надалеч или умират от задушаване.
Вие сами преценете как бихте могли да си помогнете по този начин, но на мен ако ми се наложи ще го пробвам (имам си вартбург) B)
намира един Вартбург или Трабант, докарва го пред гаража, взима един маркуч и го пъха в ауспуха. След което пъха другата част на маркуча в дупката на гризача и пали Вартбурга... оставя го така 20-30 минути да работи и да пълни дупката с миризливи газове... Дядо ми каза, че има страхотен ефект. Гадинките или изчезват надалеч или умират от задушаване.
Вие сами преценете как бихте могли да си помогнете по този начин, но на мен ако ми се наложи ще го пробвам (имам си вартбург) B)
СГОВОРНА ДРУЖИНА, ПЛАНИНА ПОВДИГА.
#15 Гост_Guest_GiNГост_
Публикувано 24 март 2006 - 12:46
Моя дядо има варбург-дълго време съм го карал и много ме кефи машината.
И сега понякога му се качвам за кеф,дърпам се с разни лади и др. слабички возила-ГОЛЯМА МОТОРЕТКА е това "безмаслено" чудо
И сега понякога му се качвам за кеф,дърпам се с разни лади и др. слабички возила-ГОЛЯМА МОТОРЕТКА е това "безмаслено" чудо
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни