Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Право на отговор(или как го правят културните хора)

• Please log in to reply
13 мнения по тази тема

#1 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 09 юли 2007 - 13:30

"Нарушена е точка 2 от правилата
Цитат
2. Постове несъответсващи на форума или не са по темата се считат за СПАМ и подлежат на модериране! След предупреждение постовете се трият!"

С това обяснение Александър Михайлов заключи тема. За справка:

http://www.mbclub.bg...d...=5542&st=45

Възраженията ми срещу гореспоменатия Михайлов са следните:
- според цитираното правило Мод-а или Админ-а има право да трие постовете на "съгрешилия", а не да заключва темата - ако цитирате дадено правило, то моля да го спазвате точно;
- В тази тема има изказване срещу мен от Александър Михайлов. Същият човек, веднага след като пише за мен, много удобно се възмущава от нечие друго мнение и заключва темата. Всеки уважаващ себе си и авторитета си човек дава право на отговор на опонента си в спора, иначе и другите не го уважават. В посочената тема, това право на отговор ми бе отнето. За мен това е груба проява на самоуправство и тоталитаризъм.

Нямам нищо против цензурата, като такава спираща спам, обиди и реклами във форума НИ, но това не е от такъв характер.
  • 0

#2 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 09 юли 2007 - 18:56

ей пак да ме няма за една седмица и ше се избиете :0_evil:

не знам дали някой прочете какво се случи с форума на ФИАТ и какво беше писал Вени за "Развитието на един форум" (не ми се търсят темите), но лично на мен ми се ще да се разминем с тия последствия.

Нали сме се събрали да се забавляваме :beer:

Да, Кранк - тук съм да се забавлявам! Ама не мога да гледам спокойно как един преЦедател съсипва хубавия клуб с некадърността и мързела си?
А за "избиването" - не бой се!
"Аз на умряло куче ръка не вдигам!" - така казва един мой колега.
Бях предупредил, че "и аз че изокам некой ден"... явно дойде некой ден.
:beer:
  • 0

#3 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 10 юли 2007 - 06:16

Искам да попитам...всички посетители на този форум..или поне активнопишещите имат ли свидетелство за...

Аре пак ЦЪК
  • 0

#4 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 10 юли 2007 - 17:56

E аре ся ...не разваляйте добрия тон във форума с лични взаимоотношения.
Наистина вземете да си споделяте размислите и страстите на лични съобщения.
Нека ви припомня правилата във форума:

1.10 Забранява се люпенето на семки в салоните на форума, както и появяването в нетрезво състояние и неприличен външен вид.

A ето и едно правило което незнам защо го припомням,ама ми направи впечатление че е в червено

11.3 Абсолютно е забранено, да се регистрират повече от един (ник- потребител) във форума! При наличие на такова нарушение, потребителите ше се изтриват, и ще получават забрана (Бан по IP) за достъп да пишат във форума!

Мисля че ненужните постове трябва да се изтрият или темата да се заключи.Все пак политиката на строгост трябва да се спазва.Не че го играя

като "модератори в сянка"

ама все пак...

Редактирано от W123

• 0

#5 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 10 юли 2007 - 18:03

МОДЕРАТОРАААА - не мисля че последния пост на Фам е по темата ми!
Ако обичате - махнете го, че грамотния човек ми се иСказа съвсем встрани от нужното. И преЦедателя така ми се иСказва. :censored:
Що така?
Аман от недочели "мислители"!
  • 0

#6 fam

fam

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Мнения:

Публикувано 10 юли 2007 - 22:58

:icon_coolgrin: Разчистваме :icon_coolgrin:
  • 0

#7 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 10 юли 2007 - 23:12

Та значи темата е :Право на отговор
всеки има право на отговор, нали? Понякога отговора е грешен, понякога отговора е сгрешен..което е различно. Забелзвам тенденция хора да спират разговорите по дадена тема, продължавайки да пишат...и това е съвсем коректно, но мисля не е нужно да навлизам в тънките детайли на форумстването и няма да ви изненадам с откритието, че за кората които пишат по форумите разговорите са в писмен вид..така, че хайде бъдете така добри и се спрете Овреме. Много е лесно само да "чакаш" да сбърка човека и да му се надсмееш. Не отричам допускам грешки когато пиша, дори когато говоря :) всъщност това е малката беля, защото почерка ми е ужасен и неразбран..тук поне Ariel-а ме спасява от към четливост... И Русокоске относно "грамотността".....нали за да имам комп. грамотност не е нужно да сглобявам и разглобявам компютри и да мога да програмирам??? или за да съм технически грамотен - да трябва да мога д анаправя самостоятелен ремонт на двигателя и скоростната кутия????? Дразни те нещо моята грамотност? Или дължината на постовете ми? Вие понеже си се разбирате с по 2 думи защото предполагам сте си свикнали...и си пишете така, кратко, съдържателно и по същество...1 от 3те е вярно- кратко е. :) предполагам, че е защото не искате още първия ден да ми дойде в повече четенето. Та Блонд може да намерим някой тест или да драснем по едно есе...знам ли... нещо да направим и да си гио надмерим вече, че ми иде в повече сладкото като го "казваш" това грамотния човек - мед ти капе от устата. :bigemo_harabe_net-110:

fam, много си прав, но идеята, с която е създадена темата е съвсем друга
моля стига спам :0_evil:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#8 Шестак

Шестак

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Мнения:

Публикувано 11 юли 2007 - 16:26

Eто още един пример, за ограничаване - правото на отговор... Просто вижте подписа на брат ми :madcroud: ! Абсолютно безпричинно ограничаване да може да пише по темите! (да поясна: Публикувано изображение - това означава, че всеки негов отговор трябва да мине през модератор за да се появи! А поради очевидната липса на адекватни такива - постовете няма да се появяват!) Ако си имаше причина - то админа щеше подчертае доказателството (някъде да е нагрубил, да е ползвал вулгарен език...), няма такива неща както виждате дами и господа, просто това е някаква прищявка, може би са се скарали някъде на улицата, или в скайп, но форума не е мястото където трябва Администратора да си го изкарва... Сега сигурно и мен ще "резне", защото показвам горчивата истина - нещо което не е в интерес на някои хора...

Вече знам как ще се оправдае, ще каже, че Аз и KoZmo влизаме през едно и също IP, т.е. двоен потребител или нещо от сорта... Няма такова нещо отсега да си кажа, просто вкъщи имаме един компютър който ползваме и двамата. Не сме единствените такива в този форум...

Моля ако греша, и е виновен за наказанието си - Администратора да изведе причините за наказанието, защото иначе се приема като своеволие и злоупотребяване с правата си - за удовлетворяване на лични интереси!
  • 0

#9 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 11 юли 2007 - 17:56

що си мисля, че не е точно това обръщението към един човек към 2.20 висок и малко над 100-те кила?
Веско, ако си изпосталял нещо , извинявай

Не съм изпосталял, Вени.
Пак съм си стотина кила и отгоре.

Просто някой се опитва да се прави на интересен, а всъщност ми СЕРЕ яко по темата.

Благодаря ти, Fam, но аз си говоря за моето право на отговор, а не за твоите душевни терзания и за грозния ти почерк, които нямат нищо общо с мен. Ако обичаш, престани да цапаш с рядко по темите ми, интелигенте!

МОДЕРАТОРА, МОЛЯ ДА ПОЧИСТИШ ТЕМАТА МИ И ТО БЕЗ ДА Я ЗАКЛЮЧВАШ!

Благодаря! :4036: :beer:
  • 0

#10 Grga

Grga

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 16 Мнения:
  • Град:Beograd

Публикувано 14 юли 2007 - 21:57

Тука мирише на КОМУНИЗЪМ и то в най-жестока форма-диктатура!
Не му харесва нещо на администратора и цък- или го трие или го заключва???????? :icon_welldone:
Добре че съм отскоро тука и не разчитам кой знае колко на тоя форум-чета си за обща култура,ама за тия, които сте от доста време и с които постъпват толкова зле, що не вземете да направите нещо а само мрънкате??? Нов форум ли нещо друго ли все има какво да се направи ако сте толкова недоволни.
Но най- тъпото е да стоите да си мрънкате и нищо да не се променя, кучето си лае, керванът си върви! Позната картинка от българската действителност!
  • 0
МУЗИКА............
Публикувано изображение

#11 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 14 юли 2007 - 22:07

Тука мирише на КОМУНИЗЪМ и то в най-жестока форма-диктатура!
Не му харесва нещо на администратора и цък- или го трие или го заключва???????? :icon_welldone:
Добре че съм отскоро тука и не разчитам кой знае колко на тоя форум-чета си за обща култура,ама за тия, които сте от доста време и с които постъпват толкова зле, що не вземете да направите нещо а само мрънкате??? Нов форум ли нещо друго ли все има какво да се направи ако сте толкова недоволни.
Но най- тъпото е да стоите да си мрънкате и нищо да не се променя, кучето си лае, керванът си върви! Позната картинка от българската действителност!

Браво,Grga-ашколсун! :allhail: И аз съм против мрънкането и съм "за" действието!Надявам се да има промени!не съм сигурен,щото сме си овце основно,ама ще видим...!
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#12 skoti

skoti

Advanced member

• Потребители на форума
  • 129 Мнения:

Публикувано 15 юли 2007 - 15:33

И в тоя форум се почна с меренето на пишки, което е кофти !!!
  • 0

#13 Blond

Blond

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3955 Мнения:
  • Автомобил:
    C124 200E 1992
    S202 220CDI 11.1999
    W211 220CDI 04.2004
    C207 350CDI 06.2009
    W212 220CDI 11.2013
    W213 400d 07.2020

Публикувано 15 юли 2007 - 18:13

И в тоя форум се почна с меренето на пишки, което е кофти !!!

Добре де, Скоти - само ми кажи кой с кого си мери и какво.

Не съм ли прав да искам отчет за дейността и финансите на клуба?
Най-малкото като член на клуба, та и на УС на клуба. Е, аджеба ако УС не знае - тогава защо изобщо го избираме - за да си играем на демокрация ли?
Аз съм ЗА да има правила и в клуба и във форума, а не като се попита нещо или да не му се отговаря или да се цитират някакви правила или устави и то неправилно.
Просто ме боли как хора, искащи да помогнат по един или друг начин са отвратени от поведението на преЦедателя на клуба, както и действията му като модератор. Лично аз също не одобрявам как ръководи. Като член на клуба - имам право да изкажа неодобрението си и забележките си към него.
Нито веднъж не съм го обидил, нито пък съм попречил с мое действие на дейностите и целите на клуба ни.

Та за какво мерене иде реч?
  • 0

#14 skoti

skoti

Advanced member

• Потребители на форума
  • 129 Мнения:

Публикувано 16 юли 2007 - 14:10

Напълно те подкрепям за всяка дума.
С по-горното си мнение изказвам ,некви си мой наблюдения от известно време и говора като цяло, без да визирам теб.
Тъй като не съм член на клуба и не плащам членски внос ,избягвам острите изкавания в разни други теми,в който ацки много дразнат разни админчета ли са ,модове ли са ( не ги разбирам тези неща ) , с техните цитирания на правила и устави,триене или направо заключване .
А най-смешно ми стана с темичката за избор на модератор, ама тва е друга тема ;)
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни