Към съдържанието

•  

Снимка

Премахване на по-дълбоки драскотини?!

• Please log in to reply
5 мнения по тази тема

#1 Advantage

Advantage

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 9 Мнения:

Публикувано 08 юли 2007 - 21:41

Някой знае ли професионална фирма (не в някой малък гараж) за отстраняване на по-дълбоки драскотини? Аз намерих само тази: http://www.paintfill...fill_bg_bg.html Ползвали ли сте ги? Има ли други фирми? Гледам, че оправят и вдлъбнатини.. аз не знаех, че в България изобщо се предлага тая услуга. Видях, че сте дискутирали преди време полир пастите на Turtle Wax и 3М, но те стават ли за по-дълбоки драскотини? Ако някой се е занимавал с одрано по колата си, моля да сподели.
  • 0

#2 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 08 юли 2007 - 21:54

Aко беше толкова лесно много бояджии щяха да умрат от глад.
Мани ги тия глупости.А и какво разбираш под дълбока драскотина.Лаковото покритие е с дебелина до половин милиметър.Най-често е десета.Така че веднъж наруши ли му се структурата-край.Колкото и да е влагата и слънцето му разказват играта...
Като има яка деруга и те дразни,отиваш при бояджия,шкурва пръсва и готово.
  • 0

#3 zaaax

zaaax

Чирак

• Потребители на форума
  • 148 Мнения:

Публикувано 09 юли 2007 - 08:08

Някой знае ли професионална фирма (не в някой малък гараж) за отстраняване на по-дълбоки драскотини? Аз намерих само тази: http://www.paintfill...fill_bg_bg.html Ползвали ли сте ги? Има ли други фирми? Гледам, че оправят и вдлъбнатини.. аз не знаех, че в България изобщо се предлага тая услуга. Видях, че сте дискутирали преди време полир пастите на Turtle Wax и 3М, но те стават ли за по-дълбоки драскотини? Ако някой се е занимавал с одрано по колата си, моля да сподели.

W 123 е много прав....аз също имах няколко по дълбоки одрасквания ...мога да кажа че никаква паста за полиране не ги оправя ....единственият начин е при някой свестен бояджия които да и сложи кит да я шкурне малко и след това да я пръсне.....и най накрая да я полира и тогава просто няма да личи нищо.....успех :)
  • 0

#4 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 юли 2007 - 09:25

Абе има едни пасти-английски -"Cаr Plan" или нещо подобно,значи тези пасти са цветни и са точно за запълване на по-големи драскотини.Има доста цветове- черна и сива съм ползвал и мога да кажа че имат ефект. Е, не става като ново боядисано, ама поне позапълва малко деругата та да не се набива на очи толкова.Ползвал съм ги за временно "закърпване" на положението докато отида на бояджия.
  • 0

#5 ico850

ico850

Чирак

• Потребители на форума
  • 164 Мнения:
  • Град:Варна - Ивайловград

Публикувано 09 юли 2007 - 11:30

Моята кола някой я е обиколил цялата с някакъв пирон и натискал зверски чак стружки от ламарината имаше изкарани та си купих 100г боя и с една четчица от на жената единия лак запълних джизгиите, следва водна шкурка 2000, голяма е играчка ама не ми се дават 700-800лв за пребодисване. Направих си спрей със същата боя като я прешкуря ще ударя една ръка(тъничко) и лак съм си взел - отгоре фъскам и дано да стане половината го оправих и смея да кажа, че не очаквах да стане толкова добре, само че бях много ядосан и забравих да я снимам за да мога да покажа преди и след интервенцията какво се е получило. А иначе ако разбера кой ми го е причинил :boxing: :unsure:, а и пирона скойто го е направил ще му го затъкна в :censored:
  • 0

#6 indigen

indigen

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 39 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 09 юли 2007 - 21:06

Моята кола някой я е обиколил цялата с някакъв пирон и натискал зверски чак стружки от ламарината имаше изкарани та си купих 100г боя и с една четчица от на жената единия лак запълних джизгиите, следва водна шкурка 2000, голяма е играчка ама не ми се дават 700-800лв за пребодисване. Направих си спрей със същата боя като я прешкуря ще ударя една ръка(тъничко) и лак съм си взел - отгоре фъскам и дано да стане половината го оправих и смея да кажа, че не очаквах да стане толкова добре, само че бях много ядосан и забравих да я снимам за да мога да покажа преди и след интервенцията какво се е получило. А иначе ако разбера кой ми го е причинил :boxing: :unsure: , а и пирона скойто го е направил ще му го затъкна в :censored:

Колега кажи къде ги правят и продават тея шпрейове, колко струват и какво количество съдържат.
Сподели и за лака, предстои ми нещо подобно.
Предварително мерси.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни