Нямам антена на задния калник, нито изход за такава на калника, предполагам че е със вътрешна, някой да знае какво се прави, има някакъв кабел във багажника но той не е вързан никъде.
w202 - антенанямам антена на задния калник
Започната от vsop, 07 юли 2007 - 11:58:34
7 мнения по тази тема
Публикувано 07 юли 2007 - 11:58
Публикувано 07 юли 2007 - 12:00
Данеби да ти е сменян калника ?
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 08 юли 2007 - 10:57
И моя няма,не се притесняваи-има заводски със и без! Моя по VIN го дават със 4 говорителя по вратите, но без радио и затова няма оригинална антена на задния ляв калник!
Публикувано 08 юли 2007 - 17:59
Ясно, мерси.
Публикувано 10 юли 2007 - 08:04
И мойта цедка комби '98 е без видима антена по купето , вчера му сложих ново аудио и радиото работи без проблеми.
При мене също го дават по VIN 4 говорителя но без радио което е малко странно.
Предполагам че е с вътрешна антена която може би е заводски инсталирана
P.S. Оригиналните говорители ми се струват доста слаби и не изкарват кой знае какъв "глас" и май ще се наложи да се сменят също
При мене също го дават по VIN 4 говорителя но без радио което е малко странно.
Предполагам че е с вътрешна антена която може би е заводски инсталирана
P.S. Оригиналните говорители ми се струват доста слаби и не изкарват кой знае какъв "глас" и май ще се наложи да се сменят също
"It doesn’t matter if you win by an inch or a mile, winning is winning!
but if you win by a mile you can rub it in more!!"
http://www.modelistika.com
but if you win by a mile you can rub it in more!!"
http://www.modelistika.com
Публикувано 14 юли 2007 - 14:08
може би е като на ауди с реотаин на задното стъкло!!!! провери
Публикувано 17 юли 2007 - 18:07
Здравей,
Мойта цетка е 98г. тя е комби с радио и нияма видима антена но бачка перфектно. Щом работи не се притесняваи
Мойта цетка е 98г. тя е комби с радио и нияма видима антена но бачка перфектно. Щом работи не се притесняваи
Нека всичко бъде добродетелно.
Публикувано 04 август 2007 - 22:50
Колеги, малко късничко се включвам по темата, но едва днес разбрах нещо което отговаря до голяма степен на поставените дотук въпроси. W202 има 2 изхода за антени - една за автоматичната на калника, и втора, която е вградена в реотаните за отоплението на задното стъкло (това има предвид и Vitcig)!!! Тоест ако нямаш антена на калника (като мен), има алтернатива. Ето затова касетофоните ни работят нормално - включени са към вградената антена. Информацията я получих от монтажниците на Тояга, които днес ми слагаха нов касетофон.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни