историята
Започната от darenceto, 04 юли 2007 - 15:47:46
13 мнения по тази тема
Публикувано 04 юли 2007 - 15:47
здравейте. приятелят ми има рожден ден в края на месеца и искам да го изненадам. тои е много голям фен на мерцедес също като вас..... в много книжарници търсих както и в магазина на мерцедес във Варна... но не намерих и реших сама да му направя нещо като албум със снимки и информация за марката.... искам да намеря историята на мерцедес- кой как защо я е създал, 1вите модели... снимки имам много .... ще трябва да намеря и инфо за различните модели и тунинги през годините.... ако някой може да ми помогне....
моля ви пишете ми на [email protected] или тук..... благодаря Ви предварително....
моля ви пишете ми на [email protected] или тук..... благодаря Ви предварително....
Публикувано 04 юли 2007 - 15:57
искам да го изненадам с албума, после ще му покажа от къде съм намерила инфото и кой ми е помогнал
Публикувано 04 юли 2007 - 23:35
ако ти се дават около100 кинта-- в балкан стар има страшни макетчета
Публикувано 04 юли 2007 - 23:38
Хъм...
Аз бих обиколил по-обстойно книжарниците за такъв албум.
Преди време съм купувал точно такава луксозна книжка за подарък, само че за Порше и беше руска.
Съжалявам че не мога да помогна за Варна, но тук в София има доста руски книжарници, има площад "Славейков"...
Там са местата където се намират такива неща.
Ако искаш, мога да проверя за нещо по въпроса? За кога е подаръка?
Стига да харесаш нещо, бих могъл да ти го изпратя по куриер.
Аз бих обиколил по-обстойно книжарниците за такъв албум.
Преди време съм купувал точно такава луксозна книжка за подарък, само че за Порше и беше руска.
Съжалявам че не мога да помогна за Варна, но тук в София има доста руски книжарници, има площад "Славейков"...
Там са местата където се намират такива неща.
Ако искаш, мога да проверя за нещо по въпроса? За кога е подаръка?
Стига да харесаш нещо, бих могъл да ти го изпратя по куриер.
Публикувано 05 юли 2007 - 10:32
здравейте. приятелят ми има рожден ден в края на месеца и искам да го изненадам. тои е много голям фен на мерцедес също като вас..... в много книжарници търсих както и в магазина на мерцедес във Варна... но не намерих и реших сама да му направя нещо като албум със снимки и информация за марката.... искам да намеря историята на мерцедес- кой как защо я е създал, 1вите модели... снимки имам много .... ще трябва да намеря и инфо за различните модели и тунинги през годините.... ако някой може да ми помогне....
Мила, ето виж това...
История
Ако искаш, качи всички снимки на диск, в едно цифрово фото...и ще стане супер...
Публикувано 05 юли 2007 - 10:37
Сорка ако е офф-топик, но само да питам от къде точно се продават тея моделчета на МБ, щото съм ходил в Б.стар и нещо не си спомням да ги имаше. Поне не видех изложени ...плс който знае- да даде точния адрес. Благодаря
Публикувано 05 юли 2007 - 12:39
лееллеее,,, много ви благодаря на вси4ки за инфото и пик4етата за идеите ... ще се поровя още малко из книжарниците... във Варна. и в София ще ходя в средта на месеца за изпити... и там ще проверя. още веднъж БЛАГОДАРЯ ВИ
Публикувано 05 юли 2007 - 12:44
Сорка ако е офф-топик, но само да питам от къде точно се продават тея моделчета на МБ, щото съм ходил в Б.стар и нещо не си спомням да ги имаше. Поне не видех изложени ...плс който знае- да даде точния адрес. Благодаря
уцелил си кофти ден. иди виж пак. друга алтернатива,че и с по-голям избор. ивайжет в младост
Публикувано 05 юли 2007 - 13:54
Каквото и да ти говорят, става дума за пари.
Публикувано 19 август 2008 - 12:36
Здравейте колеги,
снощи по телевизия ВВТ от 20 часа дваха 1 час историята на Мерцедес.
Мисля, че ще бъде в поредица от няколко серии все по това време и продължава и тази вечер.
Може и вече да го знаете и новината да не е актуална.
Ако е така се извинавам за поста си.
Успех на всички любители на мараката
снощи по телевизия ВВТ от 20 часа дваха 1 час историята на Мерцедес.
Мисля, че ще бъде в поредица от няколко серии все по това време и продължава и тази вечер.
Може и вече да го знаете и новината да не е актуална.
Ако е така се извинавам за поста си.
Успех на всички любители на мараката
Каквото и да ти говорят, става дума за пари.
Публикувано 19 август 2008 - 12:50
Филмът беше страхотен кеф. Чакам с нетърпение следващите серии
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 19 август 2008 - 13:58
Гледам, че филмчето е многосерийно - довечера има втора серия и до петък всяка вечер има по една серия от 20 до 21 часа. Мога да ги запиша и да ги кача някъде тук. Жалко, че изпуснахме първата серия. Даже са я повтаряли днес, но от 14 часа, а то вече е почти 15Филмът беше страхотен кеф. Чакам с нетърпение следващите серии
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 август 2008 - 16:46
Преди месец гледах точно албум на Мерцедес, в новия МОЛ в кв. Изток в София, зад бившия завод Електроника, на горния етаж има книжарница ама на кого беше ще те излъжа... Търси книжарница, където продават вносни книги и албуми или най-добре да помолиш познат който пътува до голям европейски град (най-добре столица) - във всяка голяма книжарница ще намериш, при това доста по-евтино оттук.
Успех!
Успех!
Публикувано 20 август 2008 - 11:33
Ето малко клипчета http://www.maxtv.bg/...fb29106dbe2864d
Най-доброто или нищо!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни