Стелки за 124
Started by mad_butcher, 21 Mar 2006 - 15:03:45
14 replies to this topic
Posted 21 March 2006 - 15:03
Някой има ли представа от къде мога да си купя хубави гумени стелки за 124-ката? Знам, че всеки ще каже - отиди на Симеон и ще си намериш, но все пак ако някой е пазарувал подобно нещо и знае конкретно място, където се продават?
гр. София
Mercedes W124 200E
---------------------------------
Mercedes W124 200E
Posted 22 March 2006 - 16:08
oт балкан стар или др фирми, занимаващи се с МБ
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Posted 22 March 2006 - 16:19
А някой знае ли какви пари са оригинални гумени постелки, че и моите са вече доста износени?
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Posted 22 March 2006 - 17:19
За гумените не знам. Оригиналните мокетени за W210 са 152 лв., предполагам че и за W124 е там някъде.
Май ще трябва да купувам след като на една автомивка, незнайно как, ми изчезна стелката от шофьорското място.
Май ще трябва да купувам след като на една автомивка, незнайно как, ми изчезна стелката от шофьорското място.
MB W210 E230
Posted 22 March 2006 - 17:41
е как!!!!За гумените не знам. Оригиналните мокетени за W210 са 152 лв., предполагам че и за W124 е там някъде.
да ти кажа ли или сам ще се сетиш B)
Posted 23 March 2006 - 00:56
Аа-ааа-ааа....150 лева за стелки не давам. Намерих в един магазин за автоаксесоари гумени стелки с логото на Мерцедес. Изглеждат от доста дебела гума и имат някакви нишки вътре - май си струват 25-те лева. Ще ходя да ги взимам тия дни.
гр. София
Mercedes W124 200E
Mercedes W124 200E
Posted 23 March 2006 - 06:41
Интересно ми е обяснението на този който ти е измил колата
Там нямало стелка. Това беше обяснението. Лошото беше че ме чакаха жената и децата, трябваше да пътуваме, и нямаше време да се разправям много.
Както и да е, да си я наврат в г**а тая стелка. В тая автомивка повече няма да стъпя и вас не съветвам. Да ви кажа и коя е - "Оазис" до метанстанцията във Варна.
MB W210 E230
Posted 23 March 2006 - 09:28
аз пък целегодишно съм с гумените (май са оригинарни), и като ги сваля отдолу мокета е "като от магазина" B)
но по принцип си търся и гумени за отзад
Posted 23 March 2006 - 10:50
Еми в този магазин цената от 25 лева е за комплект от 4, така чеаз пък целегодишно съм с гумените (май са оригинарни), и като ги сваля отдолу мокета е "като от магазина" B)
гр. София
Mercedes W124 200E
Mercedes W124 200E
Posted 23 March 2006 - 23:06
Много мразя някой да ме прави на глупак.В твоя случай сигурно щях да вдигна голям скандалИнтересно ми е обяснението на този който ти е измил колата
Там нямало стелка. Това беше обяснението. Лошото беше че ме чакаха жената и децата, трябваше да пътуваме, и нямаше време да се разправям много.
Както и да е, да си я наврат в г**а тая стелка. В тая автомивка повече няма да стъпя и вас не съветвам. Да ви кажа и коя е - "Оазис" до метанстанцията във Варна.
Posted 25 March 2006 - 12:21
Кажи поне каде е тоя магазин защото и аз си търся ама на мен ми трябват бежови за да са в тон. Оригиналната ми предна лява вече издаде багажа.Еми в този магазин цената от 25 лева е за комплект от 4, така чеаз пък целегодишно съм с гумените (май са оригинарни), и като ги сваля отдолу мокета е "като от магазина" B)
http://store1.data.bg/batniki/MB260E/
http://store1.data.bg/batniki/Actros/
BMW-много шум малко бързина и около 150000км почти задължително в бокса за мотор!!!
Posted 26 March 2006 - 16:32
Проблема е, че от този модел май има само черни, каквито си купих аз. Иначе магазинът се намира на ъгъла на бул. България и бул. Гоце Делчев. Магазинчето се казваше нещо от сорта на Авто Мания или нещо такова, а самата сграда е новопостроена и в нея има офис на Мтел. Входа за магазина е от към бул. България.Кажи поне каде е тоя магазин защото и аз си търся ама на мен ми трябват бежови за да са в тон. Оригиналната ми предна лява вече издаде багажа.Еми в този магазин цената от 25 лева е за комплект от 4, така чеаз пък целегодишно съм с гумените (май са оригинарни), и като ги сваля отдолу мокета е "като от магазина" B)
гр. София
Mercedes W124 200E
Mercedes W124 200E
Posted 28 March 2006 - 17:03
Аз пък си възстанових оригиналните ми гумени стелки( то само тая за шофьора се беше протрила) Мислех да сменя цялото киче, но т.к. не разполагах с подходящ материал, изрязах парче от балатум за протритотомясто и го залепих със силикон. Балатума не е от селските- релефен, имитация на рифелова ламарина <_<
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Posted 28 March 2006 - 18:09
В неделята правих пролетно почистване на автомобила. Яко лъскане падна
Та ги загледах пак стелките (гумени, оригинални), като бяха изпрани и изсъхнали, че всъщност не изглеждат много зле, с изключение на текстилната вложка под педалите, която се е изтрила непоправимо. Викам, я да пробвам нещо. Тъкмо бях мазал броните и гумите с една гня (дето един приятел и вика сп*рма) за да изглеждат черни и лъскави . Та с този препарат намазах обилно стелките и ги оставих едно денонощие да съхнат. Ами какво да ви кажа. доволен съм от резултата. Ако не се заглежда човек в поизядените тук-там ръбчета, станаха кат' нови. Абе ще изкарат още малко.
Та ги загледах пак стелките (гумени, оригинални), като бяха изпрани и изсъхнали, че всъщност не изглеждат много зле, с изключение на текстилната вложка под педалите, която се е изтрила непоправимо. Викам, я да пробвам нещо. Тъкмо бях мазал броните и гумите с една гня (дето един приятел и вика сп*рма) за да изглеждат черни и лъскави . Та с този препарат намазах обилно стелките и ги оставих едно денонощие да съхнат. Ами какво да ви кажа. доволен съм от резултата. Ако не се заглежда човек в поизядените тук-там ръбчета, станаха кат' нови. Абе ще изкарат още малко.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users