Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Уместно ли е да се слижи газ на Ц180 2004г

• Please log in to reply
6 мнения по тази тема

#1 did

did

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:

Публикувано 24 юни 2007 - 15:42

Здравейте колеги Имам С180 1995 от 1 година и сам много доволен . сега оба4е си мисля2 че ще е по евтино ако карам на газ . Бихте ли споделили опита си!! :flagMB new:
  • 0

#2 izoholz

izoholz

Напреднал

• Потребители на форума
  • 274 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 24 юни 2007 - 15:59

Газов инжекцион можеш да сложиш. В България не съм виждал още аз лично от тези модели на газ, но в Германия съм виждал. Така, че просто подбери сервиз, що годе приличен, за което не мога да ти помогна.

Успех!
  • 0

#3 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 24 юни 2007 - 16:07

Може да се сложи газ естествено.Направи си една хубава сметка колко километра минаваш и за колко време ще я избиеш.След това си подбери качествен сервиз че да не си играеш да сменяш една камара чаркалъци от евентуално гърмене в колектора.Там цените вече стават соленички.
Приготви си и качествени свещи и кабели...
Разликата в цената между газ и бензин е добра,но се поразрови във форума назад за евентуални проблеми с газовите уредби.Принципно Мерцедесите малко недолюбват газта.
  • 0

#4 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 24 юни 2007 - 16:39

Може да се сложи газ естествено.Принципно Мерцедесите малко недолюбват газта.

Хо хо хо ето,че доживяхме дизелджия да дава акъл отностно LPG системите,евала старши :0_yahoo:
Нека и аз се изкажа макар и неподговен :slap:
Възможно е за монтираш газов инжекцион както те посъветва и колегата izoholz
Най важното условие преди монтажа е да отидеш на тест на запалителната и горивна система да бъде перфектно настроена на бензин.Да исчистят всички грешки по компа.После сменяваш свещите с нови по каталог за модела препоръчителна е с NGK или Магнет Марели,забрави за разни там Шампион или Бош.Търси сервиз който ти предлага най дълъг гаранционен период и след гаранционо обслужване. Не се стряска от мненията" ти си луд ще унищожиш колата и тн."Ако стигнеш до монтаж на газовата и имаш време помоли монтажниците да заснемеш ключовите моменти и да ги постнеш тук.
Това е за сега успех ти желая. :drift1:
  • 0

#5 W123

W123

Майстор

• Потребители на форума
  • 2824 Мнения:

Публикувано 24 юни 2007 - 18:33

Хо хо хо ето,че доживяхме дизелджия да дава акъл отностно LPG системите,евала старши :0_yahoo:

Е не бе шефе.Имах го в предвид за по-новичките Мерцедеси.А и тая Цетка е 2004-та.Нещо немогат да ги одурдисат.Трябва да ги бара човек де е в час с тях.Иначе бая зор ще види колегата.
Аз като гледам има газаджий де така слагат уредби че и на 123-ка гърми че се нетрае.Ама на нея няма ко да й стане,а на тия новичките-малйиииии.....
  • 0

#6 did

did

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:

Публикувано 25 юни 2007 - 18:10

Много благодаря за точните отговори. Готини сте. Аз сам доктор и не разбирам от техника но научих много интересни неща .
  • 0

#7 izoholz

izoholz

Напреднал

• Потребители на форума
  • 274 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 25 юни 2007 - 21:28

Колега "did", с промяната на годинките на колата ти с цели 9 назад, се предполага и промяна в коментара ми по-горе, но вече си се ориентирал предполагам.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни